Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jessica Simpson Parfume & Dufte til Hende

Jessica Simpson blev født den 10. juli 1980 i den lille by Abilene i Teaxs, og fire år efter blev hendes lillesøster Ashlee. Før Jessica blev kendt kunne hendes skønne stemme høres i den lokale kirke. hvor hun var en del af koret. Dedikeret til sin kristne tro, deltog Jessica i Church Camp hvor hun blev opdaget af et lille pladeselskab. Efter noget tid besluttede pladeselskabet Sony at de ikke kunne lade Jessica Simpson slippe fra dem, sa de besluttede sig for at give hende en pladekontrakt i slutningen af 1990'erne. Hun startede med at turnere med kendte bands så som 98 Degrees og Rascal Flatts. Hendes første album Sweet Kisses blev udgivet i 1999, og i 2010 havde hun 14 solo albums bag sig.

Jessica er ikke kun en prominent figur inden for musik industrien, hun er også begyndt langsomt men sikkert at indtage skuespiller faget, Selvom hun blev afvist af The Mickey Mouse Club da hun var 12 år, endte hun alligevel med hendes egen tv serie. Hele nationen kunne følge med i de første måneder af hendes ægteskab i serien Newlyweds: Nick and Jessica. Hun skrev også bogen I Do: Achieving Your Dream Wedding i 2003. Den smukke blondine har også haft større roller i film, såsom The Dukes of Hazzard og Employee of the Month.

I 2006 blev tøjkollektionen Jessica Simpson Collection lanceret i samarbejde med hendes mor. Jessiva lancerede duften Dessert imellem 2004 og 2006, men denne duft var lanceret med øje på det yngre publikum, og Jessica arbejdede desperat på at lave en duft der passede til hendes nye tøjkollektion. Hendes mest populære, og anden modne duft, Fancy Love fra 2009 viste sig at være en succes. Kombinationen af blomsterlige of frugtagtige noter, skabte en let og klassisk duft der holder hele dagen. Efter Fancy Love er hendes mest populære dufte Jessica Simpson (2014) og Fancy (2008)
Vis Mere