10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jesse McCartney Parfume & Dufte til Hende

Jesse McCartney blev født i New York den 9. aprils 1987. Da han var bare 10 år gammel spillede han hovedrollen i Broadway stykket The King and I og han havde hans første TV rolle år efter, da han spillede J.R. Chandler i All My Children. I 1999 blev han en del af teenage boybandet Dream Street sammen med Chris Trousdale, Gregory Raposo og Matt Ballinger. Efter 3 år besluttede Jesse sig for at gå solo og med singler som Beautiful Soul og Leavin, blev han hurtigt en stor succes.

Jesse har et tæt samarbejde med Disney, og har derfor sunget på ikke mindre end 17 af deres soundtracks. Udover at være end sanger, har han også skrevet utalige sange for andre artister, såsom sangen Bleeding Love der er sunget af Leona Lewis. McCartney har vundet flere priser såsom Young Artist Award for Best Performance i Daytime TV Series (2002), Teen Choice Awards for Choice Male Artist (2005) og Teen Choice Awards for Choice Breakout Artist (2005).

Jesse McCartney udgav sin første duft Wanted i 2011. Denne friske citrus agtige parfume har været en stor succes siden udgivelsen. Den dråbeformede flakon er klar og klassisk, som repræsentere duften den indeholder perfekt.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.