10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Love and Glamour af Jennifer Lopez

Per Side
Sorter
Love and Glamour af Jennifer Lopez er en frisk og blomstret duft til kvinder.

Dette er en forførende duft inspireret af den ekstravagante kendis livsstil. De første noter er søde og frugtagtig med noter af saftig nektarin, guava og italiensk mandarin. Så sparker det rige blomster hjerte ind med noter af jasmin, vannlilje og kokosnød orkidé. De frugt- og blomsteragtige toner er afbalanceret med en sensuel base dannet af rav, muskus og sandeltræ.

Inspirationen til flasken er en luksuriøs kjole, der passer perfekt til en diva, på vej ned af det røde tæppe. Den talentfulde sanger, skuespillerinde og danser fra Bronx, New York, har lanceret adskillige succesfulde dufte siden udgivelsen af den populære Glow i 2002.

Love and Glamour af Jennifer Lopez blev frigivet i 2010.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.