10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Live af Jennifer Lopez

Per Side
Sorter
Live af Jennifer Lopez er en frugtagtig blomsterduft til kvinder.

Vores Jenny from the Block ved bestemt en ting eller to om at tilslutte sig sit brand. Live er hendes fjerde duft og kommer i en smuk farverig flacon med et indviklet design og en smuk grøn prop. Vi kan ikke love, men hvis du gnider det, kan en genie måske komme ud ...

Live er inspireret af J. Lo's kærlighed til dans, det er sjovt, ungt og energisk. Åbningen er en tropisk blanding af citrus og ananas, der passer sammen med det blomsterhjerte. Basen indeholder træ og moskus med antydninger af karamel og vanille, der skaber en duft, der er meget dyb og sexet.

Live af Jennifer Lopez blev lanceret i 2005.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.