10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Glow After Dark af Jennifer Lopez

Per Side
Sorter
Glow After Dark af Jennifer Lopez er en blomstret og frugtagtig duft til kvinder.

Duften er flirtende og legesyg. Det begynder med noter af saftig passionsfrugt, mandarin og hvide kirsebær. Det forførende hjerte er dannet af pæon, jasmin, rose og appelsinblomst, inden den når den cremede base med musk, oakmoss og patchouli.

Jennifer Lopez første duft Glow fra 2002 blev hurtigt en top-sælger. Glow After Dark er en senere, mere dristig variation af den populære duft perfekt til sjove aftener ude. Flaskedesignet er det samme som Glow, men denne gang i en mørkere nuance.

Jennifer Lopez lancerede Glow After Dark i 2006.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.