10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jennifer Lopez Parfume & Dufte til Hende

Vil du have en parfume fra JLo? Uanset om du handler til dig selv eller en elsket, så kig på vores udvalg af Jennifer Lopez dufte, som smukke parfumer, nedsatte gavesæt og billige lotions.

Hvem er Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez er en berømt amerikansk popstjerne og skuespillerinde med en net worth på mere end $ 400 millioner, men Lopez er stadig "Jenny from the Block." Som en talentfuld kunstner skulle man tro hun har nok til at holde hende travl, men JLo er også designer, forfatter, skuespiller og producent.

I 1998 lancerede Lopez sit eget tøjfirma, Sweetface Fashion Company. Mærket sælger alt fra solbriller, badetøj og tilbehør til JLo-parfumer. Hendes første duft, JLo Glow blev lanceret i 2002. Berømt for hendes frodige curves, besluttede hun at give parfymeflasken en lignende feminin form. Glow-parfumen var en kæmpe succes og er blevet frigivet i flere versioner, herunder Glow after Dark og Blue Glow.

Jennifer Lopez har en samling af over 30 parfumer, og her på Parfume Klik har vi et stort udvalg fra hendes sortiment, som du kan vælge imellem, inklusive JLo Still, Deseo og My Glow. Køb i dag og få en Jennifer Lopez parfume til en god pris.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.