Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jennifer Lopez Parfume & Dufte til Hende

Vil du have en parfume fra JLo? Uanset om du handler til dig selv eller en elsket, så kig på vores udvalg af Jennifer Lopez dufte, som smukke parfumer, nedsatte gavesæt og billige lotions.

Hvem er Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez er en berømt amerikansk popstjerne og skuespillerinde med en net worth på mere end $ 400 millioner, men Lopez er stadig "Jenny from the Block." Som en talentfuld kunstner skulle man tro hun har nok til at holde hende travl, men JLo er også designer, forfatter, skuespiller og producent.

I 1998 lancerede Lopez sit eget tøjfirma, Sweetface Fashion Company. Mærket sælger alt fra solbriller, badetøj og tilbehør til JLo-parfumer. Hendes første duft, JLo Glow blev lanceret i 2002. Berømt for hendes frodige curves, besluttede hun at give parfymeflasken en lignende feminin form. Glow-parfumen var en kæmpe succes og er blevet frigivet i flere versioner, herunder Glow after Dark og Blue Glow.

Jennifer Lopez har en samling af over 30 parfumer, og her på Parfume Klik har vi et stort udvalg fra hendes sortiment, som du kan vælge imellem, inklusive JLo Still, Deseo og My Glow. Køb i dag og få en Jennifer Lopez parfume til en god pris.
Vis Mere