Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jeanne Arthes Parfume & Dufte til Hende

Jeanne Arthes er en fransk parfume virksomhed den blev grundlagt i 1978 af Bernard Perrin. Familie firmaet som er kendt under navnet Arthes Group, der også har Jeanne d'Urfe og Jeanne-en-Provence under sig, er placeret I parfumernes hovedstad Grasse, nord for Côte d'Azur. De tilbyder et stort udvalg af dufte til både mænd og kvinder og kropspleje, som alle er produceret på deres egne fabrikker.

Alle dufte fra Arthes Group er nøje udvalgt og udviklet på deres fabrik i Grasse. Firmaet er kendt for at holde sig til de fanske parfume traditioner og samarbejder derfor med nogle af de dygtigste parfumemagere i Frankrig, så som Jean-Pierre Bethouart. I 2011 introducerede de deres Jeanne-en-Provence linje, som består af dufte inspireret af den franske Provence, og værdsætter den franske arv der er så vigtigt for firmaet.

Deres mest populære duft er uden tvivl den orientalske og blomsterlige duft Cobra fra 1988. Den indeholder krydderet noter af tuberose, jasmin og vanilje. Dufte var en kæmpe bestseller i 80'erne og blevet i 2008 lanceret i en special 30 års Cobra Anniversary Edition. Andre populære er den blomsterlige, dybe Cassandra (1970'erne), Chyphre floral Jeanne (2000'erne), de blomsterlige frugtagtige Les Lions D'Arthes (2001) og Mascarade (2001), Amore Mio (2001), Love Generation (2007), Boum Be Different (2008), Candy Drops (2015) samt Romantic (2015).
Vis Mere