10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jeanne Arthes Parfume & Dufte til Hende

Jeanne Arthes er en fransk parfume virksomhed den blev grundlagt i 1978 af Bernard Perrin. Familie firmaet som er kendt under navnet Arthes Group, der også har Jeanne d'Urfe og Jeanne-en-Provence under sig, er placeret I parfumernes hovedstad Grasse, nord for Côte d'Azur. De tilbyder et stort udvalg af dufte til både mænd og kvinder og kropspleje, som alle er produceret på deres egne fabrikker.

Alle dufte fra Arthes Group er nøje udvalgt og udviklet på deres fabrik i Grasse. Firmaet er kendt for at holde sig til de fanske parfume traditioner og samarbejder derfor med nogle af de dygtigste parfumemagere i Frankrig, så som Jean-Pierre Bethouart. I 2011 introducerede de deres Jeanne-en-Provence linje, som består af dufte inspireret af den franske Provence, og værdsætter den franske arv der er så vigtigt for firmaet.

Deres mest populære duft er uden tvivl den orientalske og blomsterlige duft Cobra fra 1988. Den indeholder krydderet noter af tuberose, jasmin og vanilje. Dufte var en kæmpe bestseller i 80'erne og blevet i 2008 lanceret i en special 30 års Cobra Anniversary Edition. Andre populære er den blomsterlige, dybe Cassandra (1970'erne), Chyphre floral Jeanne (2000'erne), de blomsterlige frugtagtige Les Lions D'Arthes (2001) og Mascarade (2001), Amore Mio (2001), Love Generation (2007), Boum Be Different (2008), Candy Drops (2015) samt Romantic (2015).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.