10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jean Philippe Parfume & Dufte til Hende

Jean Philippe er et amerikansk firma, der producere dufte, kosmetik og hudpleje produkter. De er baseret i New York. I blandt nogle af de mest kendte Jean Philippe parfume finder du Chaz kollektionen af dufte, samt Intimate - en skøn floral duft til kvinder med noter af bergamot, rose, koriander, musk og mos. Denne duft er inspireret af den nu udgået Revlon duft af samme navn fra 1955.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.