10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Scandal af Jean Paul Gaultier

Per Side
Sorter
Scandal af Jean Paul Gaultier er en sød blomsterduft til kvinder.

Duften åbner med friske toner af appelsin og mandarin, efterfulgt af honning, gardenia, appelsinblomst, jasmin og fersken, patchouli, bivoks, karamel og kanel.

I modsætning til de ikoniske bryster, der anvendes til meget af Gaultiers parfumeemballage gennem de sidste 20 år, bruger denne duft et nyt design med en metalskulptur af kvindelige ben på flaskehætten. Tv-reklamen fortæller historien om Madame La Ministre, en regeringsminister, der nyder det franske natteliv, mens man bærer Scandal. Videoen blev skudt i Paris og har den ungarske model Vanessa Axente.

Scandal blev lanceret af Jean Paul Gaultier i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.