10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Scandal A Paris af Jean Paul Gaultier

Per Side
Sorter
Scandal A Paris af Jean Paul Gaultier er en chypre, blomsterduft for kvinder.

Denne feminine duft åbner op med en frugtagtig gave af ispære, der udvikler sig til et hjerte af jasmin på en sukkerholdig base af honning.

Scandal a Paris er lettere og mere luftig end de andre versioner af Scandal og reflekterer den charmerende city of lights perfekt. Det bløde blomsterhjerte symboliserer Paris' elegance og er i perfekt harmoni med den sukkerholdige base, der giver duften et romantisk og sensuel touch. Parfume kommer i en lyserød og guld flaske og viser et par lange og provokerende ben i høje hæle.

Scandal A Paris blev lanceret af Jean Paul Gaultier i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.