10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

La Belle af Jean Paul Gaultier

Per Side
Sorter
La Belle af Jean Paul Gaultier er en orientalsk duft for kvinder.

Enkelhed er nøglen til både succes og denne vanedannende duft, der kun består af tre toner. De lokkende topnoter af pære udvikles i hjertet af vetiver, før den fluffy base til sidst suser med antydninger af cremet vanilje.

Flasken er lige så sensuel som duften - den har kurverne til en kvindelig overkrop klædt ud med gyldne roser rundt om flaskens hals. Det er en duft med lang holdbarhed og meget karakter - perfekt til en aften ude og for kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud i en mængde.

La Belle af Jean Paul Gaultier blev lanceret i 2019 sammen med den mandlige Le Beau.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.