Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jean Paul Gaultier Parfume & Dufte til Hende

Jean Paul Gaultier har et smukt udvalg af luksus dufte, og vi tilbyder hans kollektioner til fantastiske priser her hos Parfume Klik. Se vores Jean Paul Gaultier parfumer til kvinder, som Eau de Toilettes og gavesæt og find et godt tilbud.

Hvem er Jean Paul Gaultier?

Den franske designer, Jean Paul Gaultier, har arbejdet sig op til verdensomspændende succes inden for modebranchen siden sit første job hos Pierre Cardin da han var 18. Han er blevet berømt for sin innovative og kontroversielle stil og har skabt mange mindeværdige designs, inklusive Madonnas berygtede keglebh.

Hans success fortsatte, da han begyndte at udgive forskellige dufte i 1993. Jean Paul Gaultier's første parfume til kvinder var Classique, en blomstret og orientalsk Eau de Parfum. Alle Gaultier's dufte der er blevet udgivet, er kendt for deres besynderlige indpakning and usædvanlige sammensætninger. Der er blevet lavet limited editions for mange af Jean Paul's parfumer, hvor flaskerne har fået nye designs. Der er lige nu over 30 forskellige versioner blot af 'Classique'. En anden ny kvindelig parfume fra Jean Paul Gaultier er Scandal, Ma Dame og Gaultier 2, hvilket er en duft der passer til både mænd og kvinder.
Vis Mere