10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jean Paul Gaultier Parfume & Dufte til Hende

En af de mest kendte designere fra Frankrig, Jean Paul Gaultier. Men han kan mere end at designe, i 90erne var han en utrolig populær presenter på TV showet Eurotrash, men har siden hans succes som designer koncentreret sig om sine utrolige raffinerede designs.

Jean Paul Gaultier blev født den 24. april 1952 i Frankrig. Han startede sin design karriere i 1970 som assistent hos Pierre Cardin. I 1976 opstartede han sit eget mærke som var mere London baseret designs end Pariser couture. Det skulle vise sig at blive en succes og i dag er der utallige produkter fra Jean Paul Gaultier, såsom tasker, tøj (naturligvis), og parfumer.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.