10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Joy af Jean Patou

Per Side
Sorter
Joy af Jean Patou er en blomsterduft for kvinder.

Den franske modedesigner Jean Patou stræbte efter at skabe glæde til folket ved at fremstille en eksklusiv parfume, der var dens vægt værd i guld. For at nå dette mål lavede han en ekstraordinær koncentration af næsten 3.000 roser og over 10.000 jasminblomster, som blev en af de mest bedst sælgende parfumer nogensinde frigivet.

Aromaen åbnes med en rig buket af ylang-ylang, rose og tuberose med et antydning af fersken og nogle friske grønne toner. Blomsterarrangementet smelter til en blanding af iris og jasmin og afsluttes med en base af sandeltræ og moskus.

Arkitekt Louis Süe designede oprindeligt den elegante no-nonsense flaske med en gylden tråd rundt om halsen til denne klassiske duft. Emballagen den har nu ligner stærkt den originale flacon med sin unikke gyldne hals og dekadente look.

Joy blev lanceret af Jean Patou i 1930.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.