10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jean Patou Parfume & Dufte til Hende

Jean Patou var en mand af 20erne og 30erne; han gav kvinder en følelse af frihed, ved hjælp af hans designer tøj, men formåede at bibeholdte deres kvindelighed. Han var den første til at designe tennis shorts (til Susanne Leglen), strikket badetøj og han fremstillede en ”række små ubetydelige ting” såsom juveler, tørklæder og solbriller.
Det år da Wall Street var i vanskeligheder vidste Jean at mange af hans regulære klienter ikke ville have mulighed for at komme til Paris, for at besøge hans butik, så han sendte dem alle en gave i form af en parfume kaldet JOY. JOY skulle, efter Jeans ordre, være magtfuld og simpel, og prisen var ligegyldig. Det er kvaliteten af rosen og jasminen der er brugt der gør JOY så speciel. 50g kræver at der bruges over 10.000 jasmin blomster og 28 dusin roser!
Jean Patou døde i 1936, hans svoger overtog firmaet, i dag er Jean Patou stadig ejet og styret af familien Patou.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.