10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

James Bond Parfume & Dufte til Hende

James Bond, eller agent 007 som han også er kendt som, er en fiktiv karakter fra de populære film.

Ian Fleming er manden bag James Bond. Han skrev flere romaner om det hemmelige agent, som var høj, atletisk og attraktiv.

Karakteren James Bond er en hemmelig agent der arbejder for den engelske regering, Han er en meget interessant karakter; en skørtejæger som også gambler, drikker (vodka matini), ryger og så elsker han hurtige biler. han er i 30'erne eller 40'erne, er ekstrem god til kamp sport og er en fremragende skarpskytte. Der er ikke meget Bond ikke kan! Han er fremragende på ski, i vandet og på golfbanen, og så¨får han selvfølgelig altid skurken (og kvinderne).

Flere velkendte skruespillere har spillet James Bond igennem tiden. Den første var Sean Connery (som indtil han spillede Bond slet ikke var kendt), Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig.

Bond er forandret siden første gang han dukkede op på skærmen i 1961. Han ryger ikke, han har ikke en stuepige og han har droppet de racistiske og homofobiske kommentarer. Bond er en ægte mand og den 21. århundred!

Den første James Bond duft blev lanceret i 2012. Alle 007 parfumerne præsentere meget slanke og sofistikeret flakoner med en sexet og forførende.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.