Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

James Bond Parfume & Dufte til Hende

James Bond, eller agent 007 som han også er kendt som, er en fiktiv karakter fra de populære film.

Ian Fleming er manden bag James Bond. Han skrev flere romaner om det hemmelige agent, som var høj, atletisk og attraktiv.

Karakteren James Bond er en hemmelig agent der arbejder for den engelske regering, Han er en meget interessant karakter; en skørtejæger som også gambler, drikker (vodka matini), ryger og så elsker han hurtige biler. han er i 30'erne eller 40'erne, er ekstrem god til kamp sport og er en fremragende skarpskytte. Der er ikke meget Bond ikke kan! Han er fremragende på ski, i vandet og på golfbanen, og så¨får han selvfølgelig altid skurken (og kvinderne).

Flere velkendte skruespillere har spillet James Bond igennem tiden. Den første var Sean Connery (som indtil han spillede Bond slet ikke var kendt), Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig.

Bond er forandret siden første gang han dukkede op på skærmen i 1961. Han ryger ikke, han har ikke en stuepige og han har droppet de racistiske og homofobiske kommentarer. Bond er en ægte mand og den 21. århundred!

Den første James Bond duft blev lanceret i 2012. Alle 007 parfumerne præsentere meget slanke og sofistikeret flakoner med en sexet og forførende.
Vis Mere