Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jade Goody Parfume & Dufte til Hende

Jade Cerisa Lorraine Goody var en berømt reality tv-stjerne, der først kom ind i rampelyset i sæson 3 af tv-reality showet Big Brother. Goody er født i London med en ustabil familiebaggrund og flyttede senere til Upshire i Essex, hvor hun er uddannet og arbejdede som klinikassistent. Før hendes alt for tidlige død i 2009 medvirkede hun i flere andre tv-shows, udgav 2 selvbiografier og udgivet to meget succesfulde dufte.

Jade trådte for første gang ind i Big Brother huset i 2002, hvor hun vandt publikums hjerter med sin charme. Hun blev nummer fire og endte med at have regelmæssige optrædener i diverse tv-shows. Sammen med sin kæreste Jack Tweed og hendes mor deltog hun i 5. sæson af Celebrity Big Brother i 2007 og var senere en del af den indiske version af formatet i 2008. Men lige efter hun sluttede sig til rollebesætningen af ​​Big Boss fik hun diagnosticeret livmoderhalskræft og måtte trække sig fra showet for at modtage behandling i England. Moderen til to sønner havde kæmpet med symptomer i lang tid, men det var ikke før 2008, at hun modtog den ødelæggende diagnose. Goodys kamp mod kræft var bredt dækket af medierne, selv efter at sygdommen blev erklæret terminal. Efter hendes kæreste Tweed blev løsladt fra fængslet i januar 2009, blev parret gift i en offentlig ceremoni. Goody døde desværre kun en måned efter brylluppet. Selvom mediedækning fortsat var høj, havde Goody arrangeret for en privat begravelse hvor kun hendes mand, nære familie og venner deltog. Efter hendes død en afslørede en undersøgelse NHS en stigning på 12% af cervikale screeninger blandt kvinder i alderen 25-64 år, som senere skulle blive kendt som Jade Goody effekten.

I 2005 trådte Goody ind i duften industrien og indførte en meget vellykket serie af Jade Goody parfume. Den orientalske blomster duft Shh ... (2006) af Jade Goody er fortsat en af de mest elskede kendis parfumer gennem tiderne. Sammensætningen åbner med friske citrus noter hviler på et krydret hjerte af peber, spidskommen, kanel og forskellige blomster og en varm base med noter af rav, patchouli, vanilje og moskus. Shh ... Eau de Parfum blev efterfulgt af Controversial (2008). Den blomstret frugt duft kombinerer noter af røde bær, frangipani, Tiare blomst, rav og patchouli. Begge kvinders dufte er også tilgængelige som en del af en Jade Goody parfume sæt.
Vis Mere