10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Pleats Please af Issey Miyake

Per Side
Sorter
Pleats Please af Issey Miyake er en blomster og frugtagtig duft til kvinder.

Den eksperimenterende, japanske designer har skabt en spændende statement duft, der oser af glæde og karakter. Det er en interessant blanding af frugter, blomster og træagtige elementer.

Den øverste note er nashi, som er en blanding af pære og æble, der øjeblikkeligt giver en duft af friskhed. De midterste noter er blomstrede med pæon, sød ærte og indol og basen består af patchouli, cedertræ, vanilje og hvid muskus.

Navnet Pleats Please er taget fra designers ikoniske mode samling, der præsenterede farverige kreationer i plissede materialer. Inspirationen til flasken og dens trekantede strukturerede overflade stammer fra en af ​​poserne fra samme samling.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.