10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Pleats Please L'Eau af Issey Miyake

Per Side
Sorter
Pleats Please L'Eau af Issey Miyake er en musky og træagtig duft til kvinder.

En friskere version af den originale Pleats Please med en let og luftig komposition. Det åbner op med noter af vilde roser, der smelter sammen med pink peber og neroli, der sætter sig ned på en musky base med cedertræ og patchouli.

Pleats Please L'Eau er lys, opløftende og delikat, ligesom en forårshave. Den lysegrønne væske ligger i en sjov geometrisk formet flaske, der har været brugt af Miyake før.

Duften er også en del af tøjkollektionen Pleats Please, der blev lanceret i 1993; dette fik international succes på grund af dens komfortable og hverdagslige stil inspireret af moderne kvinders liv.

Pleats Please L'Eau blev frigivet af Issey Miyake i 2013.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.