10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

L'Eau d'Issey af Issey Miyake

Per Side
Sorter
L'Eau d'Issey af Issey Miyake er en frisk blomsterduft til kvinder. Det er en delikat og ren blanding af vandnoter og hvide blomster.

Denne raffinerede duft åbner med noter af freesia, lotus, cyclamen og melon. En elegant blanding af nelliker og pæon blomstrer i hjertet, og hviler på en woody base af sandalwood, cedertræ, moskus og rav.

Issey Miyaki skabte denne populære duft som en hyldest til naturen, da de ser den naturlige verden som livskilden. Parfumen i sig selv er krystalklar og symboliserer frisk kildevand, mens blomster- og trænoterne er en hyldest til skove.

L'eau d'Issey af Issey Miyake blev lanceret i 1992.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.