10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

L'Eau d'Issey Pure af Issey Miyake

Per Side
Sorter
L'Eau d'Issey Pure af Issey Miyake er en floral akvarisk duft til kvinder.

Den fejrede designer Issey Miyake havde stor succes med den originale L'Eau d'Issey fra 1992. L'Eau d'Issey Pure er en anden tilføjelse til hans anerkendte duft-serie. Ideen til serien er at skabe rene, forfriskende dufte inspireret af vand.

Havne tonerne i L'Eau d'Issey Pure blandes i perfekt harmoni med rose og delikate hvide blomster såsom lilje, appelsinblomst og jasmin, inden den når dens base dannet af ambra og kashmir. Resultatet er en ren men forførende duft, der har den beroligende virkning af vand mod huden.

L'Eau d'Issey Pure blev lanceret i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.