10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

L'Eau d'Issey Pour Homme af Issey Miyake

Per Side
Sorter
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme er en frisk, aromatisk og træagtig duft til mænd.

Issey Miyake duften åbner med topnoter af frisk citrus med yuzu-frugt, der fører blandingen sammen med citron, appelsin, krydret koriander, estragon og salvie. Mellemnoterne er godt afbalanceret i en krydret blanding af muskatnød, Ceylon kanel, safran, Bourbon geranium, mignonette, blå lotus og liljekonval på en kraftig base af tobak, varm rav, aromatisk skov, moskus og eksotisk Tahitisk vetiver.

Issey Miyake er berømt for at vælge meget usædvanlige og sjældne materialer til at skabe originale parfumer, der fremkalder følelsen af tidløs frihed. Næsen bag denne aftershave er Jaques Cavallier og den har været en klassiker siden lanceringen i 1994.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.