10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

L'Eau d'Issey Florale af Issey Miyake

Per Side
Sorter
L'Eau d'Issey Florale af Issey Miyake er en frisk blomster- og træagtig duft til kvinder.

Åbningen af denne dejlige blomsterduft minder dig om den originale bestseller L’Eau d’Issey, og tager dig denne gang på en gåtur gennem blomsterrige rosehaver. Det er en meget delikat feminin duft, der er perfekt til foråret, selvom aromaen er subtil nok til at kunne bæres året rundt.

L’Eau d’Issey åbner med friske noter af citrus og manadarin, som langsomt omdannes til en lysende buket roser med en antydning af lilje og et vandet præg på en base, der forbliver blomstret med et spor af hvidt træ.

Florale kommer i den ikoniske Miyake-kegleformede glasflaske i en blød rosenbladlignende farve, hvilket gør emballagen lige så ren som selve duften.

L'Eau D'Issey Florale blev lanceret af Issey Miyake i 2011.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.