10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

A Scent By Issey Miyake af Issey Miyake

Per Side
Sorter
A Scent By Issey Miyake af Issey Miyake er frisk blomsterduft til kvinder.

Ligesom den japanske designer selv, som er kendt for at eksperimentere med forskellige materialer i hans design. Afspejles det også i hans parfumer, hvor han blander sjældne ingredienser og derved skabe de unikke Issey Miyake dufter.

A Scent By Issey Miyake er først frisk, skarp og ren med masser af citrusnoter, men når den sætter sig, giver de kraftige blomsterelementer duften en ny dimension. Den indeholder noter af Citronverbena, hyacint, galbanum, Amalfi citroner, Virgina ceder og jasmin.

A Scent By Issey Miyake af Issey Miyake blev lanceret i 2009. Det følgende år blev en ny udgave af duften udgivet med navnet A Scent by Issey Miyake Floral.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.