Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Issey Miyake Parfume & Dufte til Hende

Issey Miyake er en berømt japansk designer, der har skabt tøj, dufte og endda fremstillingsmetoder. Somoverlevende af atom angrebene i 1945 voksede Miyake op i ruinerne af efterkrigstidens Japan, og han har indrømmet, at dette påvirkede hans positive og lyse stil. I 60'erne tog en ung Miyake, frisk ud af designskole, til Europa og endte med at arbejde for Guy Laroche og Givenchy, hvor han skabte luksuriøse klæder for de rige og magtfulde. I interviews har han beskrevet, hvordan optøjerne i Paris i '68 overbeviste ham om, at fremtiden lå i "tøj til masserne", då da han vendte tilbage til Japan et par år senere var det for at oprette sit eget mærke som foksuere på teknisk innovation og bærbar mode, som alle har råd til.

Issey Miyakes mode har en tendens til at blive meget fokuseret på processen bag designet og brugen af nye og uafprøvede materialer. Hans berømte Pleats Please linje bruger den gamle teknik med plissering til at skabe nye former for beklædning, der udvider og strækker med bæreren. Denne samling blev komplimenteret med en Miyake parfume af samme navn. Pleats Please (1993) er direkte inspireret af plissering og samler frugt, blomster og skov, med noter af pærer, søde ærter og cedertræ. Miyake er også kendt for sit arbejde med teksturer og crinkles. Han har lavet skjorter og kjoler af genbrugte plastikflasker og papkasser. Han har også udvidet til tilbehør, og nu kan du få et ur, taske eller endda støvler designet af mode geniet. Miyake elsker at samarbejde og lader ofte sine designere skabe deres egne linjer under Issey Miyake navnet, hvilket resulterede i boutique mærker som Cauliflower.

Den allerførste Issey Miyake parfume var L'eau d'Issey for Women (1992). Denne feminine og ozonic blomsteret duft er en meget ren blanding af melon, lotus, lilje og rose vand på en base af træ og rav. Det var en af de mest populære parfumer i 90'erne og skiller sig ud med sin høje, kegle-formet flaske. Duften er blevet udgivet i flere versioner, herunder Lune d'Issey (2001), L`Eau d`Issey Gold (2011) og talrige sommer versioner. The Scent (2009) er en minimal grøn duft med yuzu, Verbena, lavendel, jasmin og træ. Det er en påfaldende ren og frisk duft med inspiration fra de store bjerge i Japan.
Vis Mere