10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Issey Miyake Parfume & Dufte til Hende

Issey Miyake blev født i Hiroshima i 1938. Efter at have studeret grafik ved Tokyo’s Tama Art University besluttede Issey sig for at studere modedesign hos Ecole de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne.

I 1970 åbnede han sit eget Miyake Design Ateleri i Tokyo hvor han kunne eksperimentere med forskellige designteknikker. I sit Ateleri har han udviklet et naturligt flair for arbejde med design og diverse fabriks arter samt udgivet utallige ekstremt populære parfumer, kendt og elsket over hele verden.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.