Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Instituto Español Parfume & Dufte til Hende

Instituto Español blev grundlagt i 1903 og har siden været belligende lige uden for Doñana nationalpark på den sydlige kyst af Spanien. Firmaet understreger sine bestræbelser på at produktet bæredygtigt og miljøvenligt. Alle deres produkter er fri for dyreforsøg, de bruger miljøvenlig emballage og lægger en masse stress på bæredygtig affaldshåndtering, hvilket afspejles i deres opgivelse af brugen af aerosoler. Deres produktsortiment omfatter rensemidler og fugtighedscremer til kroppen, hårplejeprodukter, en ansigtspleje kollektion samt dufte til kvinder og mænd.

Kropspleje serien består af flere kollektioner, som ofte har et ingrediens tema, for eksempel Kosmein (en kollektion centreret omkring kakaosmør), Aloe Vera, Urea, havre, mælk og vitamin E. De er især kendt for deres body butter krukker og alkohol-fri roll-on deodoranter. Alle produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer og produceret i Spanien. Deres historisk vigtig fabrik omfatter også et museum for kosmetik og parfume.

Blandt deres mest populære kvindeli dufte findes frugtagtig og feminin duft Agua Fresca de Azahar som kombinerer mousserende citrus noter som mandarin, klementiner og bergamot i de øverste noter med sarte blomster akkorder af appelsin blomst og jasmin i midten, samt afsluttende noter af moskus og rav på basen. Firmaets mest berømte duft sortiment er deres Aire de Sevilla kollektion. Dens blomster signatur duft Aire de Sevilla Eau de Toilette starter frisk med grønne blomster i dens øverste note, efterfulgt af bløde hvide blomster såsom appelsin blomst og jasmin og ender i på en træagtig bund bestående af cedertræ, sandeltræ og vetiver. Andre bemærkelsesværdige kvindelige dufte fra Aire de Sevilla kollektion er den orientalske frugtagtig La Vida Es Bella med noter af solbær, pærer, jasmin, iris, vanilje, praline, patchouli og tonka bønner, samt den blomster friske Primavera, en sammensætning, der kombinerer duften af blomster som jasmin, appelsin blomst og gardenia med en base af sandeltræ og rav.
Vis Mere