Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Iceberg Parfume & Dufte til Hende

ICEBERG blev grundlagt i 1974 af Silvano Gerani og Guiliana Marchini i Italien. Mærket er ejet af Gilmar group, som blev etableret af det gifte par uden for Rimini. ICEBERG solgte i starten utraditionel strik produkter og sportstøj med de ikoniske tegnefilms motiver, der gav mærket opmærksomhed i 1980'erne og 1990'erne. Deres kollektioner indeholder herrre, dame og børne mode, sko, diverse tilbehør, en parfume kollektion og eksklusiv mineral vand. Firmet sælger deres produkter i 12 ICEBERG butikker og igennem flere retailers verden over.

Med inspiration fra den amerikanske Pop Art genre, skabte Gerani og Marchini deres farverige kollketioner med den nyeste teknologi og materialer. Den første herre kollektion blev præsenteret i 1974, efterfulgt af en kvinde kollektion i 1976. ICEBERGS runway debut var i Milano i 1995, hvor mærket siden har vist deres seneste kollektioner. ICEBERG har tidligere haft flere kendte designere under arbejdene for sig, så som Marc Jacobs og Giambattista Valli. Mærket har også flere kendte tilhænger, blandt andet kan du finde Isabella Rossellini, Pamela Anderson, Farrah Fawcett, Paris Hilton, Sophia Coppola, Naomi Campbell og Iggy Pop i deres tøj.

ICEBERG lancerede deres første parfume til kvinder i 1989 og i samarbejde med Selective Beauty har mærket tilføjet nye dufte til deres kollektion lige siden. Deres debut duft er den blomsterlige, frugtagtige duft Iceberg for women (1989), efterfulgt af den friske blomsterlige duft Twice (1995). Af nyere dufte finder du Eau de Iceberg Wild Rose (2012) og Eau de Iceberg Jasmin (2012).
Vis Mere