10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Iceberg Parfume & Dufte til Hende

ICEBERG blev grundlagt i 1974 af Silvano Gerani og Guiliana Marchini i Italien. Mærket er ejet af Gilmar group, som blev etableret af det gifte par uden for Rimini. ICEBERG solgte i starten utraditionel strik produkter og sportstøj med de ikoniske tegnefilms motiver, der gav mærket opmærksomhed i 1980'erne og 1990'erne. Deres kollektioner indeholder herrre, dame og børne mode, sko, diverse tilbehør, en parfume kollektion og eksklusiv mineral vand. Firmet sælger deres produkter i 12 ICEBERG butikker og igennem flere retailers verden over.

Med inspiration fra den amerikanske Pop Art genre, skabte Gerani og Marchini deres farverige kollketioner med den nyeste teknologi og materialer. Den første herre kollektion blev præsenteret i 1974, efterfulgt af en kvinde kollektion i 1976. ICEBERGS runway debut var i Milano i 1995, hvor mærket siden har vist deres seneste kollektioner. ICEBERG har tidligere haft flere kendte designere under arbejdene for sig, så som Marc Jacobs og Giambattista Valli. Mærket har også flere kendte tilhænger, blandt andet kan du finde Isabella Rossellini, Pamela Anderson, Farrah Fawcett, Paris Hilton, Sophia Coppola, Naomi Campbell og Iggy Pop i deres tøj.

ICEBERG lancerede deres første parfume til kvinder i 1989 og i samarbejde med Selective Beauty har mærket tilføjet nye dufte til deres kollektion lige siden. Deres debut duft er den blomsterlige, frugtagtige duft Iceberg for women (1989), efterfulgt af den friske blomsterlige duft Twice (1995). Af nyere dufte finder du Eau de Iceberg Wild Rose (2012) og Eau de Iceberg Jasmin (2012).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Tilmeld Dig
Vilkår

(1) Introduktion

Disse vilkår gælder for brug af siden Parfume-Klik.dk. Ved brug af vores side, accepterer du disse vilkår. Hvis du er uenig med dele af disse vilkår, bør du ikke bruge vores side.

(2) Intellektuelle rettigheder

Medmindre andet er angivet, ejer vi eller vores licensgivere de intellektuelle ejendomsrettigheder og materialet på hjemmesiden. Underlagt licensen nedenfor, er alle vores intellektuelle ejendomsrettigheder forbeholdt.

(3) Licens til brug af vores hjemmeside

Du må se, downloade udelukkende for caching brug, samt udskrive sider fra hjemmesiden, forudsat at:

a. Du ikke bruger materiale fra Parfume-Klik.dk (dette inkluderer også genopslag på andre hjemmesider), eller genanvender samt gemmer materiale fra denne hjemmeside på offentlige eller private elektroniske systemer.

b. Du ikke reproducerer, duplikerer, kopierer, sælger, videresælger, besøger, eller på anden måde udnytter vores hjemmeside eller materiale på vores hjemmeside til et kommercielt formål, uden vores udtrykkelige skriftlige samtykke.

c. Du ikke på nogen måde ændrer indholdet på hjemmesiden.

(4) Ansvarsbegrænsninger

Informationen på vores hjemmeside er givet gratis, og du anerkender at det vil være urimeligt at holde os ansvarlig for dette websted og informationerne på denne hjemmeside.

Vi bestræber os på at sikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, men vi kan desværre ikke garantere fuldstændig nøjagtighed. Vi kan heller ikke forpligte os til, at forsikre at hjemmesiden forbliver tilgængelig eller at materialet er holdt up-to-date.

I omfanget den gældende lov tillader, frasiger vi os al repræsentation, alle garantier og vilkår (inklusiv, men ikke begrænset af, alle betingelser ved lov af tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formålet og brugen af rimelig omhu og dygtighed).

Vores ansvar er begrænset og udelukket i det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte eller deraf følgende tab eller skade, som følge af disse betingelser og vilkår eller i forbindelse med vores hjemmeside, som viser sig i erstatningsret, kontrakt eller på anden måde - herunder uden begrænsning, tab af fortjeneste, kontrakter, virksomhed, goodwill, data, indkomst, indtægter eller forventede besparelser.

Intet i disse betingelser og vilkår udelukker eller begrænser vores ansvar for bedrageri, død eller personlig skade forårsaget af vores uagtsomhed, eller noget andet ansvar som ikke kan udelukkes eller begrænset i henhold til gældende lov.

(5) Variation

Vi vil muligvis ændre disse vilkår fra tid til anden. Tjek venligst denne side løbende, for at sikre at du kender den nyeste version.

(6) Kundekonto

Det er helt gratis at oprette en kundekonto hos os, og vi opkræver aldrig noget månedligt gebyr. Det er desuden valgfrit, om du ønsker at oprette en kundekonto eller ej. Med kontoen har du mulighed for at opspare loyalitetspoint, som du kan bruge på din næste ordre. Du kan slette kontoen til hver en tid.

(7) Den fulde aftale

Disse vilkår, sammen med vores persondatapolitik, udgør hele aftalen imellem dig og os, i forhold til din brug af vores hjemmeside, og erstatter tidligere aftaler i forbindelse med din brug på denne hjemmeside.

(8) Lov og jurisdiktion

Denne meddelelse vil blive underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen og eventuelle uenigheder vedrørende denne meddelelse, er underlagt den eksklusive kompetence for retten.

(9) Vores kontaktdetaljer

Det formelle navn på vores firma er Perfume Click Europe BV, og vores hovedkontors adresse er følgende: Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Holland. Vores firmas registreringsnummer er 81680155.

(10) Produktbilleder

Vi gør alt hvad vi kan, for at vores produktbilleder er korrekte, men alle billeder er udelukkende til illustration. Nogle gange er emballagen ændret, siden billeder er blevet taget, eller billedet er af en anden størrelse af samme produkt. Læs venligst hele produkt beskrivelsen omhyggeligt, for at være sikker på, at det er det rigtige produkt du bestiller.

Returneringer

Vi håber at du er tilfreds med din ordre, og vi vil prøve at løse alle eventuelle problemer der kan forekomme. Hvis du på nogen måde er utilfreds med dit køb, vil vi gøre alt hvad vi kan for at løse dette. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan løse problemet. Hvis der er en fejl på produktet, der ikke er skabt af dig, vil du enten blive kompenseret, eller en returnering vil blive arrangeret, så du kan blive refunderet eller modtage en ombytning.

Vilkår for returnering

 1. Kunder har ret til at returnere deres ordre inden for 28 dage efter købet. Hvis kunden bruger deres ret til at annullere købet efter afsendelse, skal produktet sendes tilbage uåbnet og ubrugt for at modtage fuld refundering af produktprisen.
 2. Vi beder om, at alle produkter er sendt tilbage i deres originale emballage.
 3. Alle returnerede produkter skal være sendt tilbage inden for 28 dage efter købsdatoen, for at en refundering eller bytning kan opnås. Alle produkter der bliver beskadiget under returnering grundet utilstrækkelig indpakning fra kundens side, vil kun modtage en del af refunderingen baseret på Parfume-Kliks skøn.
 4. Alle returnerede produkter vil blive refunderet eller byttet, hvis de ikke har været i brug eller er beskadiget. Returporto vil ikke ikke blive refunderet. Hvis produkterne modtaget er ukorrekte eller beskadiget, skal du kontakte os for at arrangere en returnering. Bevis i form af billeder vil være forpligtet, for at støtte enhver reklamation.
 5. Hvis en ordre ikke er modtaget, skal vi vide dette inden for 28 dage fra forsendelsesdatoen, så vi kan starte en undersøgelse. Hvis de 28 dage er gået, vil vi ikke være i stand til at modtage og behandle en reklamation.
 6. I det sjældne tilfælde at kunden modtager et forkert produkt, vil Parfume-Klik ved returnering af dette produkt sende det korrekte produkt, såfremt vi har det på lager, samt refundere portoen for returnering.
 7. For ordrer der er returneret af vores leveringsselskaber, grundet en årsag Parfume-Klik ikke er skyld i, vil kunden blive refunderet for produktet men ikke for forsendelsesomkostninger. Vi opkræver desuden et gebyr for yderligere returneringsomkostninger.
 8. Hvis din ordre bliver returneret, enten grundet den ikke blev afhentet i tide, fejl i adresse, eller andre årsager Parfume-Klik ikke er skyld i, vil et returneringsgebyr samt det originale forsendelsesgebyr blive opkrævet. Gebyrerne vil blive fratrukket produktrefunderingen. For Bring ordrer er der et returgebyr på 200kr., for PostNord ordrer er der et returgebyr på 50kr, og for DPD ordrer er der et returgebyr på 110kr. Hvis beløbet på gebyret overstiger prisen på produkterne, vil du ikke modtage en refundering.
 9. Hvis du har fri levering på din ordre, men ombestemmer dig, eller vælger at sende den retur af andre grunde, som Parfume-Klik ikke er skyld i, vil du blive opkrævet de originale forsendelsesomkostninger på 39kr.
 10. Vores returadresse er: c/o Grueter, Amperestraat 1, 1704 SM Heerhugowaard, Holland

Vilkår for gavekort

 1. Gavekort kan kun blive brugt til køb af produkter på Parfume Kliks hjemmeside (www.parfume-klik.dk).
 2. Gavekort kan ikke erstattes efter tyveri eller tab.
 3. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter, og kan ikke byttes eller returneres.
 4. Gavekort kan blive brugt til alle produkter til en lavere eller samme pris som gavekortet. Hvis prisen overstiger beløbet på gavekortet, vil en ekstra betaling være nødvendig for at færdiggøre købet. Gavekortet kan blive brugt på flere køb, hvis der er et resterende beløb på kortet.
 5. Gavekortet har en unik kode; del venligst ikke denne kode med andre, da køberen af kortet vil være ansvarlig for misbrug af koden.
 6. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra køb.
 7. Gavekortets beløb kan blive oplyst ved at indtaste koden på hjemmesiden www.parfume-klik.dk ved check ud.
 8. Vi reserverer retten til at ændre vilkårene når som helst.

Se venligst vores Kontakt Os side for mere information.

Privat politik

Perfume Click Europe BV. Indsamler data på forskellige måder for at optimere vores service. Vi kan kontakte brugere, der har givet deres samtykke til dette, med målrettet indhold via e-mail eller på selve hjemmesiden. Vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger som du indtaster på vores hjemmeside I det nedeståendene beskriver vi de måder, hvorpå vi kan indsamle og gøre brug af dine data.

1. Hvem Er Vi?

Perfume Click Europe BV. er en web-baseret virksomhed som er lokaliseret i Holland.

2. Hvilke Informationer Indhenter Vi?

Vi kan indsamle, gemme og bruge følgende typer data. Se nedenfor, for at få flere oplysninger om, hvilke data vi kan indsamle og gemme.

Vi gemmer eller bruger eventuelt de følgende personlige oplysninger:

(a) Oplysninger om dit besøg hos Parfume-Klik.dk.

(b) Oplysninger angående eventuelle køb.

(c) Oplysninger, du giver os med henblik på at registrere en profil hos os og / eller abonnere på Parfume-Klik.dk email-services.

(a) Oplysninger Om Dit Besøg Hos Parfume-Klik.dk:

Parfume klik samler nogle detaljer om brugen af hjemmesiden for at forbedre service, brugeroplevelse og at foretage analyse på websitetet.

Vi kan indsamle oplysninger om din computer og dine besøg på denne hjemmeside, f.eks. Din IP-adresse, geografiske placering, browser type, henvisningskilde, besøgstid og antal sidevisninger. Vi må bruge disse oplysninger i administrationen af denne hjemmeside for at forbedre websitetets brugervenlighed og til markedsføringsformål.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. En cookie er en tekstfil sendt af en webserver til en webbrowser og lageret i browseren. Tekstfilen sendes derefter tilbage til serveren hver gang browseren anmoder om en side fra serveren. Dette gør det muligt for webserveren at identificere og spore webbrowseren. Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i en cookie, og en cookie kan ikke bruges af viruser eller lignende til at gøre skade på din computer. Vi kan sende en cookie, som kan gemmes af din browser på din computers harddisk. Vi kan også bruge disse oplysninger til at genkende din computer, når du besøger vores hjemmeside, og for at tilpasse vores hjemmesides indhold til dig.

De fleste browsere giver dig mulighed for at nægte at acceptere cookies. (For eksempel kan du i Internet Explorer nægte alle cookies ved at klikke på "Værktøjer", "Internetindstillinger", "Fortrolighed" og vælge "Bloker alle cookies" ved hjælp af glidevælgeren.) Dette vil dog have en negativ indvirkning på anvendeligheden af mange hjemmesider.

Mens din IP-adresse kan registreres for oplyse din nuværende placering for at kunne levere den rigtige service, indsamler eller registrerer vi ikke andre personlige oplysninger fra besøgene brugere, medmindre dette manuelt indtastes af brugeren gennem betalings processen eller ved tilmeldelse af e-mail service. Andre oplysninger er kun brugt til at erhverve et overblik og indsigt i, hvordan vores website bruges.

(b) Oplysninger Angående Eventuelle Køb

De obligatoriske felter i afkrydsningsafsnittene er nødvendige for at gennemfører købet og levering af din ordre, der opfylder den kontrakt, der er aftalt som en del af den udfyldte ordreproces, i overensstemmelse med GDPR 6.1. Vi sender relevante data som din adresse og telefonnummer til vores serviceydere, så de kan levere din ordre og bekræfte levering via SMS eller email. Disse oplysninger bruges kun til opfyldelse af levering.

Parfume Klik anmodninger om følgende oplysninger, der skal indtastes, når du forsøger at bestille:

Email Address

Vi har brug for din emailadresse, så vi kan sende ordre- og leveringsbekræftelser og for at fortælle dig, om der er problemer med dit køb. Vi sender ikke marketing e-mails til dig, medmindre du accepterer dette.

Navn

Vi beder om dit navn, da det kræves af transportselskabet, for at de kan levere din ordre.

Telefon

Vi beder om dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre. Nogle transportselskabet vil sende en bekræftelse af levering til nummeret.

Fuld Adresse

Information er nødvendig for at kunne levere din ordre.

Kortoplysninger

Hvis du betaler med kort eller faktura, har vi også brug for disse oplysninger for at bekræfte betalingen. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Perfume Klik har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

Land

Denne information er nødvendig for at kunne levere din ordre.

Personfølsomme oplysninger som e-mail-adresser, telefonnumre, hjemme- eller arbejdsadresser og dit fulde navn er ikke offentligt tilgængelige på websitet. Vores betalingsproces er krypteret for at sikre, at dine oplysninger er beskyttet. Medmindre du har udtrykkeligt givet samtykke til at modtage marketingindhold til din e-mail-adresse, vil vi ikke sende reklamemateriale til dig ved hjælp af disse oplysninger eller andre kontaktmåder.

Eventuelle betalingsoplysninger behandles af betroede tredjeparter, som igen er i overensstemmelse med gældende datalovgivning. Oplysninger som kortoplysninger, PayPal-kontooplysninger og andre data, som kan bruges til betaling, lagres ikke på vores system og er ikke tilgængelige for os selv. Vi opbevarer kun oplysninger om det betalte beløb, den metode, der bruges til at afslutte betalingen og referencen for betalingen. Medmindre du har accepteret at bruge dine data til anden brug, er disse oplysninger kun brugt til at opfylde vores kontrakt med dig og til at løse ethvert problem, der måtte opstå ved dit køb.

(c) Oplysninger, Du Giver Os Med Henblik På At Registrere En Profil Hos Os Og / Eller Abonnere På Parfume-Klik.Dk Email-Services.

Du kan oprette en profil uden at have gennemført en ordre. Ved oprettelsens af en profil registrerer vi følgende detaljer. Disse oplysninger bruges kun til at kontakte dig om eventuelle problemer eller ændringer i forbindelse med din profil. Medmindre du har givet særskilt tilladelse til dette, vil vi ikke bruge disse oplysninger til at sende dig marketings indhold af nogen art.

Fornavn

Efternavn

Telefon Nummer

Email Adresse

Adgangskode

Når du har tilmeldt dig e-mail-service - enten via vores hjemmeside eller ved at tilmelde dig under kassen, registrerer vi din email-adresse. Dette er den eneste emailadresse, der vil blive brugt til at sende marketings indhold til dig. Hvis du har givet tilladelse til dette, kan vi sende dig målrettede indhold.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via en e-mail sent til info@parfume-klik.dk.

3. Hvordan Brunger Vi Din Data?

Ud over de anvendelser, der er identificeret andetsteds i denne privatlivspolitik, kan vi bruge dine oplysninger til at:

- Behandle ordrer du har foretaget.

- Levere din bestilling i samarbejde med vores transportselskaber, sende dig ordre- og leveringsbekræftelser og kontakte dig, hvis der er problemer med dit køb.

- Forbedre vores hjemmeside gennem anonym analyse af brugeradfærd.

- Forbedre din browseroplevelse ved at tilpasse hjemmesiden.

- Søge feedback på de ydelser, vi leverer. Dette kan ske gennem tredjeparter som Trustpilot.

- Send dig målrettet reklame via email, hvis du har anmodet om dette.

- Administrere meddelelser til et konkurrence formål.

- Give andre virksomheder statistiske oplysninger om vores brugere - men disse oplysninger vil ikke blive brugt til at identificere brugere.

Som beskrevet ovenfor kan data anvendes til analyse af adfærd og brug af hjemmesiden. Hvis du har accepteret dette ved kassen eller ved at tilmelde dig manuelt, kan vi også bruge din data, til at sende dig målrettede, automatiserede meddelelser informationer om de produkter, du har købt eller gennemset. Vi kan bruge dine købsdata, herunder de købte varer og det anvendte beløb til at tilpasse e-mail kampanger. Vi bruger aldrig dine betalingsoplysninger til markedsføringsformål.

Hvis der er blevet givet samtykke ved kassen, så kan vi også bruge dine købsdata, herunder de købte varer og beløbet for at tilpasse tilbud på hjemmesiden til dig. Dette gøres kun for at kunne yde en bedre service i overensstemmelse med dine interesser.

Vi vil aldrig sælge eller udleje dine data til tredjeparter. Vi kan dog videregive nogle oplysninger til vores tredjepartsleverandører eller associerede virksomheder for at yde service på vores vegne eller for at indhente feedback om den service, vi har leveret til dig. Når vi bruger tredjeparts tjenesteudbydere, offentliggør vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den pågældende ydelse.

Vores website bruger cookies/annonce-id'er med det formål at reklamere gennem Criteo's netværk. Dette gør det muligt for os at vise vores annoncer til besøgende, der er interesserede i vores produkter på partnerwebsites og apps. Retargeting-teknologier bruger dine cookies eller annoncerings-id'er til at vise annoncer baseret på din tidligere browseradfærd. For at læse mere om deres tjenester henvises der til deres privat politik. Criteos privat politik er at finde på: http://www.criteo.com/privacy/.

Vi bruger Trustpilot til at indsamle brugeranmeldelser fra vores hjemmeside og service. Hvis vi sender dig en invitation til en brugeranmeldelse, giver vi kun Trustpilot adgang til din email, navn og bestillingsnummer til verifikationsformål.

Som beskrevet ovenfor bruger denne webside Google Analytics til at forbedre vores service og indsamler besøgsoplysninger til dette formål ved hjælp af cookies. Disse oplysninger er anonyme og bruges kun til analyse- og serviceforbedringsformål. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du, at dine oplysninger bliver brugt på denne måde, medmindre andet ønskes. Vores hjemmeside bruger også Google Adsense til at integrere og informere annoncer fra Google på forskellige platforme. Disse annoncer kan være baseret på dine browsersøgning, men disse oplysninger gemmes kun af Google og deles ikke med andre brugere eller parter.For at læse mere og for at fravælge disse tjenester, bedes du kontakte os eller henvende dig til Googles privatlivspolitik på: https://policies.google.com

Selvom du ikke har accepteret at modtage e-mail-marketing indhold fra os, kan du stadig kontaktes af vores kundeserviceafdeling via den e-mail-adresse eller telefonnummer, du har angivet. Vi kontakter dig ikke, medmindre der er et akut problem med dit køb, såsom en fejlagtig levering eller et problem med din betaling. Disse e-mails vil være strengt servicebaserede og vil ikke indeholde nogen reklame.

4. Hvordan Beskytter Vi Dine Oplysninger?

Det er vigtigt for os, at vi holder dine oplysninger sikre. Alle personfølsomme information er krypteret, og alle interaktioner på vores hjemmeside sker under en 256 bit krypteret SSL: forbindelse, der er verificeret af COMODO CA Ltd. Men enhver information, der sendes via internettet, kan blive misbrugt, og når du sender information til os, gør du det på din egen risiko. Vi beder dig om at holde adgangskoden til alle profiler, som du måske har registreret hos os fortroligt.

5. Dine Rettigheder og Vores Data Controller Information

Parfume Klik indsamler og behandler personoplysninger både som en processor og controller som defineret i Generaldirektoratet for Databeskyttelse (GDPR).

Det er vigtigt for os, at du har en medindssigt i de data, vi indsamler. Du kan kontakte os til enhver tid for at:

- Tilbagekald samtykke, du har givet til at modtage e-mail marketing, personlige service eller til datapolitikken som helhed.

- Anmod om adgang til de data, som Parfume Klik har samlet om dig.

- Rediger eventuelle data, som Parfume Klik har samlet om dig.

- Anmod om, at oplysninger om Parfume Klik har om dig, skal slettes.

- Anmod om, at dine data ikke bliver indsamlet. Bemærk venligst, at vi ikke vil kunne sende nogle ordre uden de nødvendige personfølsomme oplysninger, der kræves for at en levering kan finde sted, f.eks. Din fulde adresse, navn og kontaktdetaljer.

- Anmod om, at dine data ikke bruges til analyse, forskning eller markedsføring.

Vi mener, at det skal være nemt for dig at have overblik og kontrollere, hvordan vi bruger dine data. Vi bestræber os på at gennemføre nogle af de ovenfor beskrevne handlinger inden for 1 måned eller mindre efter anmodning. Vi må dog muligvis opbevare visse data i op til 6 måneder til skatte- og svindel forebyggelsesformål. Hvis dette kollidere med ovenstående standarder, vil vi kontakte dig for at finde en løsning. For spørgsmål vedrørende vores indsamling og opbevaring af data, bedes du kontakte os på:

Email: data@parfume-klik.dk

Telephone: 69 91 84 16 (Mandag - Fredag 11:00-17:00)

Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Holland

Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.

Cookies på Parfume-Klik.dk
Ved at klikke på 'Accepter' tillader du Parfume Klik for, at bruge cookies til den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Vi bruger cookies til funktionelle og marketingsformål. Privatlivspolitik.
Administrer cookies

Vælg dine cookies indstillinger: