10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Hummer Parfume & Dufte til Hende

Hummer er et amerikansk bil mærke solgt af AM General. ilerne er faktisk den borgerlige udgave er militær bilerne kendt som Humvee, en let bil der har været brugt af det amerikanske militær siden 1989. Humvee er også produceret af AM General. Bilerne bliver ofte associeret med krigene i Irak og Afghanistan, og er kendt or deres rubuste ramme.

I de sene 90'er blev Hummer bilerne extremt populære i USA, og AM General solgte senere rettighederne til at producere bilerne til den store amerikanske producent General Motors. Dette var da de store SUVs blev et tegn på status, især i de større byer. Efter det store kolaps i den amerikanske bil industri, blev de store benzin slugere blev mindre populære, og da General Motors gik konkurs i 2009, røg Hummeren med i faldet, da GM ikke kunne finde nogle der voille købe mærket.

Selvom Hummer ikke længere bliver produceret lever mærkets arv stadig videre i form af Cologne samt tøj, cykler, sko og bærbare computere.


Som man kunne forvente, at Hummer aftershaves og eau de cologne er høj-oktan og meget maskuline dufte. Hummer For Men (2004) er en intense aromatisk dut med kommen, læder og sandeltræ. H2 der blev lanceret i 2005 er opkaldt efter en af Hummer modellerne, og er en frisk duft med kanel, mandarin, bergamot og peber.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.