10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Boss The Scent For Her af Hugo Boss

Per Side
Sorter
Boss The Scent For Her af Hugo Boss er en blomsteragtig, frugtduft til kvinder udgivet i både en Eau de Parfum og en Eau de Toilette version.

Eau de Toilette udgaven ​​blev lanceret i 2016 og kommer i en elegant sort flaske. Den søde forlængende åbning af fersken, smelter hurtigt ind i det dybere sensuelle hjerte af osmanthus, mens citrus mildner den brændte kakao. En virkelig vanedannende duft, der er en fornøjelse at bære hele året rundt!

Boss The Scent For Her EDT blev lanceret to år senere i 2018. Emballagen svarer til EDP, denne gang farvet i en lyserød romantisk tone. Hugo Boss ønskede en lysere fortolkning af duften, som var tro mod den oprindelige EDP duft, men med et forårsagtigt twist.

EDT-versionen har en energisk åbning af pink peber og grøn mandarin, som fører dig ind i det blomstrende hjerte af sød fresia og appelsinblomst. Ligesom EDP-versionen indeholder EDT ristede kakaobønner, der efterlader dig med en varm, vanedannende følelse, der kærtegner dig længe efter dit første sprøjt.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.