Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Boss The Scent For Her af Hugo Boss

Per Side
Sorter
Boss The Scent For Her af Hugo Boss er en blomsteragtig, frugtduft til kvinder udgivet i både en Eau de Parfum og en Eau de Toilette version.

Eau de Toilette udgaven ​​blev lanceret i 2016 og kommer i en elegant sort flaske. Den søde forlængende åbning af fersken, smelter hurtigt ind i det dybere sensuelle hjerte af osmanthus, mens citrus mildner den brændte kakao. En virkelig vanedannende duft, der er en fornøjelse at bære hele året rundt!

Boss The Scent For Her EDT blev lanceret to år senere i 2018. Emballagen svarer til EDP, denne gang farvet i en lyserød romantisk tone. Hugo Boss ønskede en lysere fortolkning af duften, som var tro mod den oprindelige EDP duft, men med et forårsagtigt twist.

EDT-versionen har en energisk åbning af pink peber og grøn mandarin, som fører dig ind i det blomstrende hjerte af sød fresia og appelsinblomst. Ligesom EDP-versionen indeholder EDT ristede kakaobønner, der efterlader dig med en varm, vanedannende følelse, der kærtegner dig længe efter dit første sprøjt.
Vis Mere