10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Hugo Boss Parfume & Dufte til Hende

Leder du efter en billig Hugo Boss-parfume til kvinder? Her hos Parfume Klik har vi et stort udvalg af parfumer til kvinder fra designermærket, alt sammen til lave priser. Så hvis du er på udkig efter en Eau de Parfum, Eau de Toilette eller et smukt gavesæt, kan du kigge på vores side af Hugo Boss parfume til kvinder.

Hvem er Hugo Boss?

Hugo Boss er et tysk modehus som først grundlagt i Metzingen, Tyskland i 1924 hvor de designede tøj til mænd. Mærket udgav sin første parfume til damer i 1997, før de lavede deres første tøjlinje til kvinder i 1998.
Den første Hugo Boss parfume, Hugo Women, var en aktiv duft med mango og zesty mandarin på en varm base af cedertræ og sandeltræ. Det er siden blevet en bestseller på verdensplan sammen med mange andre populære Hugo Boss dufte, som Femme (2001), XX (2007) og Boss Orange (2009). Hvis du er fan af Hugo Boss duftkollektionerne, skal du shoppe vores sortiment i dag.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.