10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Eau d'Orange Verte af Hermès

Per Side
Sorter
Eau d’Orange Verte af Hermes er en frisk, blomstret og aromatisk duft til både mænd og kvinder.

Åbningen af Eau d’Orange Verte er fuld af realistiske duftende appelsiner, der falmer til en sæbe-grøn duft med antydninger af citrus og egetræ. Når du bruger duften hele dagen, bliver noterne levende igen og igen for at skabe den perfekte duft.

Dette er en duft med mange tak; som en cologne er den ikke særlig stærk, så brug et par sprøjt i løbet af hele dagen og når aftenen kommer har den mest fantastiske duft.

Eau d’Orange Verte af Hermes blev lanceret i 1979 og omformuleret i 2009.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.