Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Hermès Parfume & Dufte til Hende

Idag er Hermes me kendt for deres tasker, tørklæder og parfuemr, men dette kendte luksusmærke startede faktisk med at sælge heste seler i Paris. Thierry Hermes var en tysk-fransk forretningsmand der grundlagde sin forretning med forsyninger af hestetilbør til den fine og kendte i Frankrig. Efter hans død arvede hans søn firmaet, og det blev i familien for over 100 år. Igen tiden har de lavet mange nye produkter, og har langsomt bygget et firma op der er fokuseret på lædertasker, istedet for læder seler og sadler.

I 1949 blev den allerførste Hermes parfume lanceret. Den fik navnet Eau d'Hermès og var en unisex duft med fokus på krydderier og læder, som var en reference til deres kendte tasker. Deres tørklæder blev også en stor del af den frankse kultur og i 50'erne og 60'erne blev flere af deres taske navngivet efter de kendte der elskede dem, heriblandt Grace Kelly and JAne Birken. Omkring denne tid begyndte de også på en ny grafisk profil, ved brug af den orange æsker og poser somg vi finder med alle deres produkter idag.

På trods af finansielle vanskeligheder i 1970'erne, som et resultat af konkurrenterne der begyndte at bruge billigere syntetiske materialler, lykkes det alligevel for mærket at overleve. Dette skyldes at de holdte sig til de gamle metoder og kvaliteter som folk elskede. Til denne dag finder dy stadig ikke et Hermes produkt der er lavet på en fabrik, nej alle produkter er håndlavet i Frankrig. Dette gav potte, og det er lykkeds Hermes at være relevant from til den dag idag. Det sidste Hermes familiemedlem der ejede firmaet var Jean-Louis Dumas-Hermès der gik på pension i de tidlige 2000'er.

Hermes parfumerne er nu måske lige så populær som deres kendte tasker. Eau des Merveilles (2004) er inspireret af det magiske af kvindelighed og havet med en kompleks blanding af frugt, hav noter og blomster. En af de mest populære kollektioner i moderne tider er Un Jardin, som blev lanceret i 2005 med Un Jardin en Méditerranée. Denne kollektion leger med naturlige vegetabilske dufte, vævet sammen blomster, figen og citrus.
Vis Mere