Sommer Lagersalg | Alt Er Nedsat

Hello Kitty Parfume & Dufte til Hende

Hello Kitty er en tegnefilmsfigur der blev introduceret af det japanske firma Sanrio i 1974. Figuren blev oprindeligt lavet, for at give firmaet et boost i deres salg af merchandise, ved at tilføje søde detaljer. Sanrio fik øjeblikkelig succes med deres kattedesign og lavede derfor deres første Hello Kitty design af en pung med katte designet på og ordet Hello foran - et mærke var født. Bare to år efter begyndte Sanrio at sælge Hello Kitty produkter til USA. Den hurtigt voksende kollektion af Hello Kitty produkter inkludere bamser, tøj, tilbehør, udstyr til hjemmet, bankkontoer og Hello Kitty parfumer.

Hello Kitty var i første omgang målrettet børn, men med deres voksende succes valgte Sanrio at ændre deres marketing stategi og tilføje voksne til deres målgruppe. Dette ledede til en del samarbejder med kendte luksus mærker, såsom Fender og neglepleje mærket OPI. I Taiwan er Helle Kitty særligt populært - her har de it Helly Kitty børnehospital og et Hello Kitty fly!

Hello Kitte parfume kollektionen indeholder overvejende flest dufte til kvinder, der er målrettet til de yngrre puplikum. Eksempler på disse er den søde, frugtagtige Hello Kitty Eau de Toilette og Hello Kitty Girl. Målrettet den mere modne kvinder finder Hello Kitty Woman (2009) der er en blomsterlig frugtagtig duft, der er kreeret af parfume mageren Corinne Cachen, der også laver parfumer til mærker som Montbland og The Body Shop.

SE ANMELDELSER
Hello Kitty Gavesæt 100ml EDT + Metal Madpakke Boks
(1)
Hello Kitty Gavesæt 100ml EDT + Metal Madpakke BoksSjovt Kitty-sæt
Svetlana Skrbic,
Anmeldelse af "Hello Kitty Gavesæt 100ml EDT + Metal Madpakke Boks" udgave

En rigtig flot indpakning, som min lille datter blev glæd for. Dejligt madpakke, som blev brugt meget.

Hello Kitty tidslinje

2007
2010
2009
2009
Woman
WOMAN

Woman af Hello Kitty. Dette er en frisk og træagtig duft til...

2008
2008
Hello Kitty
Kollektioner
PRIS FRA
67 kr
Hello Kitty Girl
PRIS FRA
48 kr
Hello Kitty Hello Kitty
PRIS FRA
30 kr
Hello Kitty Pink Love