10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Hello Kitty Parfume & Dufte til Hende

Hello Kitty er en tegnefilmsfigur der blev introduceret af det japanske firma Sanrio i 1974. Figuren blev oprindeligt lavet, for at give firmaet et boost i deres salg af merchandise, ved at tilføje søde detaljer. Sanrio fik øjeblikkelig succes med deres kattedesign og lavede derfor deres første Hello Kitty design af en pung med katte designet på og ordet Hello foran - et mærke var født. Bare to år efter begyndte Sanrio at sælge Hello Kitty produkter til USA. Den hurtigt voksende kollektion af Hello Kitty produkter inkludere bamser, tøj, tilbehør, udstyr til hjemmet, bankkontoer og Hello Kitty parfumer.

Hello Kitty var i første omgang målrettet børn, men med deres voksende succes valgte Sanrio at ændre deres marketing stategi og tilføje voksne til deres målgruppe. Dette ledede til en del samarbejder med kendte luksus mærker, såsom Fender og neglepleje mærket OPI. I Taiwan er Helle Kitty særligt populært - her har de it Helly Kitty børnehospital og et Hello Kitty fly!

Hello Kitte parfume kollektionen indeholder overvejende flest dufte til kvinder, der er målrettet til de yngrre puplikum. Eksempler på disse er den søde, frugtagtige Hello Kitty Eau de Toilette og Hello Kitty Girl. Målrettet den mere modne kvinder finder Hello Kitty Woman (2009) der er en blomsterlig frugtagtig duft, der er kreeret af parfume mageren Corinne Cachen, der også laver parfumer til mærker som Montbland og The Body Shop.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.