Lager Salg - Alt Er Nedsat - Kun Mens Lager Haves

Heidi Klum Parfume & Dufte til Hende

Heidi Klum er en af de original supermodeller. Med hendes gyldende lokker og lange ben, har denne tysk født model været Victoria's Secret Angel i mere end 13 år, samt været på forsiden af utalige magasiner, i hendes 20+ år som model. Hun startede som model da hun var 18 år gammel. Hendes modelkarrier åbnede dørene til andre eventyr, såsom filmroller. Hun har bl.a. spillet sammen emd Michael J. Fox i tv serien Spin City, havde rollen som Brumhilda i Ella Enchanted og hende selv i filmen The Devil Wears Prada. Det er ikke kun på det store læred Heidi har fået succes. Hun er vært for programmet Project Runway, hvor hun også er Executive Producer. Project Runway blev et stort hit og hun modtod en Emmy i 2009.

Klum har også været vært for Tysklands Næste Topmodel, været dommer på American's Got Talent og har udgivet en single kaldet Wonderland.

I 2005 blev Heidi Klum gift til Seal. Hun bar en smuk kjole af Vera Wang. hjeidi har et barn fra et tidligere forhold og tre båprn med hendes nu eksmand Seal, som hun blev skilt fra i 2015.

Hvis Heidi ikke var blevet supermodel, så havde hun drømme om at blive en designer, hvilket hun nu haropnået med hende egen tøj og badetøjs kollektion. Hun har også designer kollketioner fro Mouawad Jewelry og Birkenstick sko, samt lanceret hendes egen kollektion af skønhedsprodukter. I 2011 blev Heidi en del af kendis parfume markedet med hendes første duft Shine.

Shine er en skøn hverdags, vanilje baseret duft med varme topnoter af mandarin, pink peber og pære. Det blomstret hjerte er et miks af mimosa, liljekonval og solsikker, imens basen er en feel-good sky af vanilje, tonka bønner og musk.

Se alt
SE ANMELDELSER
Heidi Klum Shine Eau de Toilette 30ml Spray
(1)
Heidi Klum Shine Eau de Toilette 30ml SprayDufter helt fantastisk
Viola Sørensen,
Anmeldelse af "Heidi Klum Shine Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Jeg er helt vild med duften. Den holder virkelig længe og mister ikke intensitet. Den er skøn, både til arbejde og fest

Heidi Klum tidslinje

2010
2014
2013
2013
Surprise
SURPRISE

Suprise by Heidi Klum Indeholder noter af mandarin, pink peber,...

2011
2011
Shine
SHINE

Shine by Heidi Klum er en orientalsk blomstret duft til...

Heidi Klum
Kollektioner