10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Harajuku Lovers Lil Angel af Gwen Stefani

Per Side
Sorter
HARAJUKU (hara-joo-koo) er ordet for Japanske pigers, der kommer fra Harajuku af, attitude. Et sted hvor alt er tilladt, skændigt, voldsomt og synligt.

Lil Angel holder et konstant øje med sine venner, for hun ved at der er to sider til enhver historie. Hun bærere en klassisk skolepige uniform, der dog er utrolig sexet, komplet med mini skørte, hvide knæstrømper og skinnene sorte Mary Janes. Selv den mest uskyldige skolepige har en mørk side, og Lil Angel udtrykker hendes ved at bære et smart orange bandage omkring håret.

Lil Angel fra Gwen Stefani er en sexet, fræk frugtagtig parfume med noter af hindbær, tranebær, brombær og ananas.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.