10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Seductive Noir Women af Guess

Per Side
Sorter
Seductive Noir Women af Guess er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

Duften åbner op med noter af bergamot, salvie og pæon, efterfulgt af et smukt hjerte af iris, jasmin sambac og liljekonval, før den tørrer ned på en spændende base af fløjl, haitisk vetiver og vanilje.

Denne feminine duft har en let maskulerende læderkant, der adskiller den fra andre blomsterdufter. Det er en forførende og tung duft, perfekt til efterår og vinter, når du muligvis søger komforten af disse varme toner.

Seductive Noir Women af Guess blev lanceret i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.