10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Guess Seductive af Guess

Per Side
Sorter
Guess Seductive af Guess er en blomster- og træagtig duft til kvinder.

Bløde topnoter af bergamot, solbær og pære blandet med et hjerte af jasmin, afrikansk orange blomst og orrisrod på en charmerende base af vanille, olibanum og kashmirtræ.

Guess Seductive er en af de mest succesrige kvindelige dufte frigivet af det amerikanske modemærke. Som antydet af navnet er dette en sensuel og hyggelig duft. Akkoorderne med hvide blomster og vanilje gør dette til et lokkende og stimulerende valg til både romantiske aftener ude og i hverdagen.

Det er blevet efterfulgt af det maskuline modstykke “Guess Seductive Homme” i 2011 og special editions som ”Seductive Sunkissed” i 2012.

Guess Seductive blev lanceret i 2010.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.