10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

1981 Los Angeles Women af Guess

Per Side
Sorter
1981 Los Angeles Women af Guess er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

Duften åbner op med lokkende noter af rips, mandarin og pære, der går forud for en vidunderlig blomsterkomposition af jasmin, pæon, appelsinblomst i hjertet beriget med appelsin, inden den tørrer ned på en sød og træagtig base af cedertræ, praline vanilje, moskus og ambroxan.

Denne frugtagtige og ubekymrede feminine duft kommer i en flaske, der minder om solnedgange med sin smukke orange farve, der falmer til lyserød, en perfekt repræsentation af den pulserende og glamourøse by.

1981 Los Angeles Women af Guess blev lanceret i 2019 sammen med en version til mænd.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.