Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Guess Parfume & Dufte til Hende

Guess er et amerikansk modemærke, der blev grundlagt af Marciano brødrene Georges, Maurice, Armand og Paul. Dette trendsættende mærke er kendt for deres jeans, samt en meget succesfuld parfume kollektion, med duft some Guess Original (1990), Guess Gold (2007) samt Guess Dare (2014).

Brødrene er oprindeligt fra Marokko, men levede i Frankrig i mange år, hvor de bestyrede flere tøjbutikker på den franske riviera. De valgte at starte forfra i USA i 1981, hvor de åbnede en butik i Beverly Hills, en af de mest indflydelsesrige dele af Los Angeles. Brødrene havde besøgt LA regelmæssigt før de flyttede, og var meget påvirket af den amerikanske kultur. Georges Marciano skabte selv jeans til butikken, og hans demin designs ville blive en stor og vigtig del af Guess.

I 1990'erne blev firmaet udvidet til Europa og Japan. Der var hundredvis af Guess butikker over alt i verdenen, hvor kunder kunne købe håndtasker, sko, jeans og ure. Firmaet er fortsat ind i 2000'erneved brug af Paris Hilton og Gigi Hadid som modeller.

En populær del af deres firma er deres fantastiske parfumer. Guess Original er naturligvis den første Guess parfume til kvinder. Som med mange af Guess duftene er dette en frisk frugt duft og Original er et skønt mix af lemon, grapefrugt, solbær og blomster, på en træ og vanilje bund. MAnge af Guess duftene til kvinder kommer også i gavesæt med shower gel og body lotion.
Vis Mere