Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Shalimar af Guerlain

Per Side
Sorter
Shalimar by Guerlain er en frisk og træagtig duft til kvinder.

Shalimar findes i fire forskellige typer, EDP, EDT, EDC og Parfum. De er alle forskellige, men de deler alle den samme komplekse blanding af vanilje, bergamot, røgelse, rav, rose, læder og moskus.

Shalimar Eau de Parfum er en duft med en sød, skarp citrus, let kemisk, vaniljeåbning, der snart blandes med læder, røgelse og subtile antydninger af rose og iris. Shalimar EDP har en lang levetid, og du vil opdage, at vaniljenoterne er mørkere, tættere og mere afrundede.

Shalimar Eau de Toilette er en mindre overdådig, blødere tag på denne klassiske duft. Du får stadig citrusåbningen, men den smelter hurtigt sammen med læder og vanilje. Du får derfor en pulveriseret, sødere, lettere vaniljeversion.

Shalimar Eau de Cologne er en drømmende vanilje-dis; blomsterne kommer og går inden de falder ned i de træagtige toner. Den er delikat, let og perfekt, hvis du vil have en duft lige til dig.

Shalimar Parfum er intens og smuk. En åbning med let citrus og cedertræ, der er blandet med røgelse, smokey læder, harpiks og selvfølgelig vaniljen. En ægte perle, der er dybere, spicier og tungere i det animalistiske aspekt end nogen af ​​de andre versioner.

Som hyldest til den legendariske kærlighedshistorie mellem kejser Shahjahan og hans kone Mumtaz Mahal lancerede Jacques Guerlain Shalimar i 1925. Duften er opkaldt efter Mumtaz yndlings have ‘The Gardens of Shalimar’. Det er en ægte vintage duft, der stadig er så god i dag som den dag, den blev frigivet.
Vis Mere