10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Mon Guerlain Bloom of Rose af Guerlain

Per Side
Sorter
Mon Guerlain Bloom of Rose af Guerlain er en blomsterduft for kvinder.

En smuk blanding af mandarin, solbær og grønne æbler suser gennem åbningen af denne duft. Dens blomsterhjerte fremhæver en dyrebar rose note med neroli, samt sambac-jasmin og carla-lavendel, der smelter på en bund af sandeltræ, hvid moskus og en smule vanilje.

Bloom of Rose er en moderne og sensuel duft inspireret af Angelina Jolie og præsenteret i en stilfuld flaske, der er en fantastisk tilføjelse til din kommode. Tilsætningen af rose og neroli gør denne flanker til en mere livlig version af den originale Mon Guerlain.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.