10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

La Petite Robe Noire af Guerlain

Per Side
Sorter
La Petite Robe Noire fra Guerlain er en frugtagtig duft til kvinder.

Lækre noter med kirsebær, bær og mandel går forrest til et eksklusivt hjerte af rose og sandeltræ. Røgede antydninger af tonka-bønne, anis og vanilje afslutter aromaen med en varm aura og en imponerende levetid.

Duften er inspireret af den glamourøse lille sorte kjole, ”petite robe noire” på fransk, med ideen om at skabe en elegant, tidløs og ekstremt feminin duft. Flasken er lige så smuk som duften med et smukt billede af den lille kjole.

Denne Eau de Parfum blev frigivet i 2012 sammen med den lettere Eau de Toilette. Mens emballagen er meget ens, har EDT lysere og friskere noter af grønt æble. Har du lyst på en ny petite robe noire? Udforsk også de andre flasker som Intense, Ma Robe Petales, Couture, Black eller forkæl dig selv med et sjovt gave sæt!
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.