Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Guerlain Parfume & Dufte til Hende

Guerlain har skabt et innovativt sortiment af dufte og gavesæt i smukke flasker og emballage. Her hos Parfume Klik har vi et fantastisk udvalg, du kan vælge imellem. Shop Guerlain parfumer til kvinder til en god pris.

Guerlain Historie

Guerlain er et fransk parfumehus, der blev grundlagt i 1828. Guerlain dufte anerkendes som nogle af de bedste i verden og er førende for innovation i denne branche, da de er de første til at eksperimentere med syntetiske stoffer i dufte og introducere gourmand duften.

Guerlain kan spore sin oprindelse til et lille parfymestudie åbnet af kemiker Pierre Francois Pascale Guerlain. Det tog ikke lang tid, før Pierre's fantasifulde dufte fangede Paris' mest indflydelsesrige folks interesse og begyndte at skabe dufte til de kongelige som Napoleon III og hans kone samt dronning Victoria. Parfumen Guerlain lavede til Napoleon III's kone, kejserinde Eugénie, var Impériale og kan stadigvæk købes.

Mærket gik gennem familien, og det var Jacques Guerlain, der lavede Guerlain til hvad det er i dag. Han designede omkring fire hundrede indflydelsesrige parfumer, hvoraf mange stadig er populære i dag, herunder L’Heure Bleue, Mitsouko og Shalimar.
Vis Mere