Brug Koden AMOR5 For At Få 5% Rabat På Alle Ordrer Over 300 Kr. | Slutter Om:

Guerlain Parfume & Dufte til Hende

Guerlain er et respekteret fransk parfume hus grundlagt i 1828. Deres parfumer er anerkendt som nogle af de bedste i verden, og i løbet af de næsten 200 år, de har været i erhvervslivet har de været førende inden for innovation, været de første til at eksperimentere med syntetiske stoffer i dufte samt indføre gourmand dufte.

Huset kan spore sin oprindelse til et lille parfume studie åbnet af kemiker Pierre Francois Pascale Guerlain. Det var ikke længe, før Pierres fantasifulde duft kreationer fangede interessen af Paris mest indflydelsesrige personer, og han var hurtigt i stand til at åbne en anden butik, der var til produktionen af skræddersyede parfumer og eau de cologne til kongelige som Napoleon III og hans kone, samt dronning Victoria selv. Parfumen Guerlain skabt til Napoleon III kone kejserinde Eguenie kan stadig købes som Eau de Cologne Impériale (1860).

Rollen som mester perfumer blev arvet i familien. Det var den tredje mester perfumer af Guerlain linjen, der virkelig ville gøre mærkerne moderne. Jacques Guerlain var et klassisk uddannet og yderst hemmelighedsfuld parfume geni, der var blevet bragt op til at blive mester parfumer da hans onkel ikke havde afkom af hans egne. Han ville designe omkring fire hundrede indflydelsesrige parfumer, hvoraf mange er fortsat populær den dag i dag. Han har aldrig holdt en tale eller gjort offentlige optrædener. Mange af hans dufte var direkte inspireret af litteratur og kunst. Blandt hans mest berømte Guerlain parfumer er L'Heure Bleue (1912), en blød parfume med anis og blomsteragtige noter inspireret af impressionismen, Mitsuoko (1919), en orientalsk mystik en duft med kølige noter af citrus, på varm kanel og træ og den pulverformige rav duft Shalimar (1925), som var et af de første dufte der var baseret på vanille, der er almindeligt nu, men yderst usædvanligt på det tidspunkt. Den vanillie-gennemblødte saft bruges til at skabe Guerlains søde duft Guerlinade og har været en del af de fleste af deres kreationer. De to sidstnævnte er stadig blandt Guerlains bedst sælgende dufte og især Shalimar.

Han fortsatte med at skabe dufte indtil 1950'erne, og hans sidste parfume blev skabt med hans efterfølger, barnebarn Jean-Paul Guerlain, der ville være den sidste Guerlain mester parfumer fra familien. Jean-Paul står bag dufte som Chamade (1969) og blomsteret Samsara (1989), samt en lang række dufte til mænd.

Guerlain blev erhvervet af LVMH, luksus selskabet som ejer Dior, Givenchy, Louis Vuitton og mange andre, i 1994. Mange parfume fans frygtede, at dette ville betyde mærket bliver kommercielle og billig men Guerlain har fortsat lige som før. Det er stadig i vid udstrækning lykkedes uafhængigt, men ændringen har betydet, at nye parfumefabrikanter er blevet tilføjet, herunder Olivier Cresp og Thierry Wasser, den nye mester parfumer. La Petite Robe Noire (2009), en dejlig ungdommelig parfume med kirsebær, lakrids, bær og bergamot, er en mere moderne Guerlain duft og har været meget vellykket, den er blevet udgivet i mange begrænset oplag siden debuten.

Se alt
SE ANMELDELSER
Guerlain Champs-Élysées Eau De Toilette 50ml Spray
(19)
Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum 50ml SprayVirkelig Lækker Parfume
Laura Pjetri,
Anmeldelse af "Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Den dufter af kirsebær, pudder og lidt lakrids, sådan en parfume havde jeg ledt efter i lang tid. Den minder mig om min barndom, virkelig lækker parfume.

Guerlain Mitsouko Eau de Parfum 75ml SprayFortidens duft.
Melita Kate Nyholm,
Anmeldelse af "Guerlain Mitsouko Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Duften var næsten som jeg huskede den fra begyndelsen af 60erne i Fonnesbechs parfumeafdeling, men på grund af de mange restriktioner på parfumemarkedet, manglede jeg den dybe, varme og mystiske afslutning på duften.Den moderne Mitsuoko eau de parfum skal doseres med den største varsomhed ellers virker den overvældende på sarte næser. Men der er helt sikkert én af de smukkeste dufte jeg har mødt i parfumeverdenen.

Guerlain Insolence Eau Glacee Eau de Toilette 50ml SprayEndnu en dejlig parfume fra Guerlain
Vibeke Erlenbach,
Anmeldelse af "Guerlain Insolence Eau Glacee Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg er en stor fan af huset Guerlain og deres parfumer. Det er endnu ikke lykkedes mig at finde en parfume derfra, som jeg ikke synes om. Stor var min glæde, da jeg fandt denne parfume hos parfume-klik, især da den ikke produceres længere.

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml SprayPudder og vanille
Sarah Iversen,
Anmeldelse af "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Spray" udgave

Dejlig frisk og samtidlig blød og krydret duft. Glad for at den er blevet en del af min parfumesamling.

Guerlain Shalimar Eau de Parfum 50ml SprayFantastisk klassiker
Naja Fogt Pollas Rønberg.,
Anmeldelse af "Guerlain Shalimar Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Shalimar er en fantastisk duft, som udvikler sig på huden dagen igennem. Den starter med citrus, så læder og røgelse og til sidst kommer vanilje og blander sig. Det er ikke så mærkeligt, at den har været populær siden sin oprindelse i 1925. 5/5

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml SprayEndelig fundet igen
Lotte Dyrved,
Anmeldelse af "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg har været i samtlige stormagasiner i København uden at have fundet Shalimar, som jeg har brugt med glæde i mange år. Tak!

Guerlain Chamade Eau de Toilette 100ml SprayGammel klassiker
Vibeke,
Anmeldelse af "Guerlain Chamade Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Jeg har længe været en stor fan af Guerlains parfumer. Guerlain er simpelthen yndlingsmærket! Denne duft er desværre svær at få fat på - både online og i fysiske butikker. Så det var rigtig dejligt, da jeg pludselig fandt denne grønne blomsterduft hos parfume-klik. Det gør ikke glæden mindre, at parfumen leveres i Guerlains klassiske biflakon.

Guerlain Jardins de Bagatelle Eau de Parfum 100ml SprayVidunderlig duft
Vibeke,
Anmeldelse af "Guerlain Jardins de Bagatelle Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Lige siden en rejse til London for et par år siden, hvor jeg prøvede denne duft i et stormagasin, men ikke fik købt den, har Jardins de Bagatelle stået øverst på ønskelisten. Desværre er parfumen enormt svær at få fat på. Så glæden var stor, da jeg så, at parfume-klik havde denne vidunderlige hvide blomsterduft til salg - og endda i Guerlains ikoniske biflakon!

Guerlain Samsara Eau de Parfum 50ml SprayYndlings duft. Sensationel
Gullbritt holthe Petersen,
Anmeldelse af "Guerlain Samsara Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Vender altid tilbage til denne duft --som jeg gennem mange år stadig synes bedst om--denne duft er bare min yndlings -- og min mand synes det samme

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml SprayGuerlanin Shalimar
Marianne Krogh Færgemann,
Anmeldelse af "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 50ml Spray" udgave

Denne duft har været på min ønskeseddel de sidst 4 til 5 år.En duft der er helt tilbage til 1939 (så vidt jeg husker)Den er umiddelbart lidt tung i duften - men det udligner sig når den har siddet på noget tid.Mystik - noget svunden elegance - elegant og besnærende duft.

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum 50ml SprayKlassisk duft af kirsebær
M. M. Sørensen,
Anmeldelse af "Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

La Petite Robe Noire er en sød duft af kirsebær. Efter lidt tid, blandes kirsebær med lakrids og pudder. Umiddelbart lyder det ikke som en god kombination, men den er magisk! Duften bruger jeg til festlige lejligheder. Passer bedst til efterår/vinter.Den holder i mange timer og udvikler sig smukt time efter time.

Guerlain Samsara Eau de Toilette 50ml SprayFuld tilfredshed
Lene Byrith,
Anmeldelse af "Guerlain Samsara Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Da denne duft er vanskelig at opdrive i forretningerne, var det et sandt held, at den var til rådighed i jeres netbutik. Den blev brugt som 50års fødselsdagsgave til min datter, som ønskede sig parfumen, der var i midlertid kun Eau de Toilette at få, men jeg tror, hun er glad.

Guerlain Shalimar Gavesæt 50ml EDP Spray + 75ml Body LotionDejlig sæt med den ikoniske duft af Shalimar
Tine Dornhoff Eriksen,
Anmeldelse af "Guerlain Shalimar Gavesæt 50ml EDP Spray + 75ml Body Lotion" udgave

Shalimar er en pragtfuld og velkendt klassiker. Den friske citron, godt krydret med civet og rundet med vanille, er et must for alle parfume-elskere. Den tilhørende bodylotion er meget velduftende og lækker.

Guerlain Samsara Eau de Parfum 100ml SprayLækker rund og cremet duft
Tine Dornhoff Eriksen,
Anmeldelse af "Guerlain Samsara Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Samsara har som så mange andre parfumer lidt under de ændringer IFRA-direktivet medførte. Men der er alligevel masser af den gamle kendte klassiker tilbage. Den bløde cremede sandeltræ, de friske noter af fersken og hyacinth, og den sødmefyldte vaniliebase er der stadig, omend den ikke længere er så skrap som da den først kom på markedet i 1989. Det er en parfume til kvinder 35+, og den passer til hverdagsbrug, kontorbrug og klæder en elegant, men diskret klædt kvinde.

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml SprayEn fløjlsblød velduft
Tine Dornhoff Eriksen,
Anmeldelse af "Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Spray" udgave

Shalimar er en klassiker af de helt store. Den åbner med en let og diskret citrus, som går over i en læder/ambraduft. Efterhånden tørrer den op i en blød og lækker vanilje/røgelse og cremet duft. Den tager tid at lære at kende. Især den dyriske læder i åbningen kan virke voldsom. Den har ca. 6 timers holdbarhed og bliver tæt på kroppen. Passer bedst til voksne og sevbevidste kvinder.

Guerlain Mitsouko Eau de Parfum 75ml SprayLidt skarp i duften
Ulla Petersen,
Anmeldelse af "Guerlain Mitsouko Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Jeg købte parfumen fordi jeg kunne huske den helt tilbage fra 1975. Men jeg huskede ikke den skarpe duft desværre. Jeg synes den mangler rundhed og blidhed.

Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia Eau de Toilette 125ml SprayAnother Gem from Guerlain
Kristen Knudsen,
Anmeldelse af "Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

This is a fragrance that is extremely wearable for almost any occasion. The lily is sweet and beautiful without being overwhelming, and the ylang ylang is creamy, keeping the lily from being too loud. This is a very creamy but refreshing floral that feels sunny and perfect for the beach. Inoffensive without being bland. It has been one of my favorites for summer 2015

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette 30ml SprayLækker eau de Toilette
Kirsten Christensen,
Anmeldelse af "Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Jeg har ledt efter La Petite Robe - længe, og fandt den så endelig på Parfumeklik.dkOg jeg er rigtig glad for den. Jeg er vild med duften, den er frisk og anderledes, og jeg bruger den ofte.

Guerlain Champs-Élysées Eau De Toilette 50ml SprayPerfumen for klassiske, unge kvinder
AlterEgo,
Anmeldelse af "Guerlain Champs-Élysées Eau De Toilette 50ml Spray" udgave

Parfumen henvender sig specielt til de mere klassiske, men moderne feministiske kvinder, synes jeg.Det er duften af forår, vildt optimistisk og romantisk. Masser af lilla, liljekonval og andre forårsblomster lukket i en smuk, elegant flaske.Jeg opfatter det som luftig og simpelthen charmerende.

Guerlain tidslinje

1888
2019
2016
2016
Aqua Allegoria Rosa Pop
AQUA ALLEGORIA ROSA POP

Aqua Allegoria Rosa Pop by Guerlain er en blomstret frugt duft...

La Petite Robe Noir Intense
LA PETITE ROBE NOIR INTENSE

La Petite Robe Noire Intense by Guerlain er en blomster og frugt...

Shalimar Souffle
SHALIMAR SOUFFLE

Shalimar Souffle af Guerlain er en orientalsk blomsterduft til...

2015
2015
AQUA ALLEGORIA TEAZZURRA

Teazzurra by Guerlain er en citrus, aromatisk duft for både...

LA PETITE ROBE NOIRE EAU FRAICHE

La Petite Robe Noire Eau Fraiche by Guerlain er en floral og...

La Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche
LA PETITE ROBE NOIRE MA ROBE PETALES EAU FRAICHE

La Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche by Guerlain er...

2014
2014
AQUA ALLEGORIA LIMON VERDE

Aqua Allegoria Limon Verde af Guerlain er en citrus aromatisk...

Idylle Love Blossom
IDYLLE LOVE BLOSSOM

Idylle Love Blossom by Guerlain er en blomsterlig duft til...

La Petite Robe Noire Couture
LA PETITE ROBE NOIRE COUTURE

La Petite Robe Noire Couture af Guerlain er en blomstret og...

2013
2013
Aqua Allegoria Flora Rosa
AQUA ALLEGORIA FLORA ROSA

Aqua Allegoria Flora Rosa af Guerlain er en blomstret duft til...

Aqua Allegoria Nerolia Bianca
AQUA ALLEGORIA NEROLIA BIANCA

Aqua Allegoria Nerolia Bianca af Guerlain er en citrus-agtig duft...

2012
2012
Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia
GUERLAIN AQUA ALLEGORIA LYS SOLEIA

Aqua Allegoria Lys Soleia fra Guerlain er en blomstret duft til...

La Petite Robe Noire
LA PETITE ROBE NOIRE

La Petite Robe Noire af Guerlain. Dette er en frisk og blomstret...

Shalimar Parfum Initial L'Eau
SHALIMAR PARFUM INITIAL L'EAU

Shalimar Parfum Initial L'Eau af Guerlain er en orientalsk og...

2011
2011
Idylle Eau Sublime
IDYLLE EAU SUBLIME

Idylle Eau Sublime af Guerlain. Dette er en frisk og blomstret...

2010
2010
Aqua Allegoria Flora Nymphea
AQUA ALLEGORIA FLORA NYMPHEA

Aqua Allegoria Flora Nymphéa er en blomster og frugt-rig duft....

2009
2009
Aqua Allegoria Tiare Mimosa
AQUA ALLEGORIA TIARE MIMOSA

Aqua Allegoria Tiare Mimosa er en aromatisk buket af Tiare blomst...

Idylle
IDYLLE

Idylle af Guerlain. Dette er en frisk og blomstret duft til...

2008
2008
Eau de Shalimar
EAU DE SHALIMAR

Eau de Shalimar fra Guerlain er en frisk og blomstret duft til...

2007
2007
Aqua Allegoria Mandarine Basilic
AQUA ALLEGORIA MANDARINE BASILIC

Aqua Allergoria Mandarine Basilic by Guertain er en Citrus...

L'Instant Magic
L'INSTANT MAGIC

L'Instant Magic af Guerlain er en blomstret og træagtig moskus...

My Insolence
MY INSOLENCE

My Insolence er som en ung piges drøm. Den er fræk, frisk og...

2006
2006
Insolence
INSOLENCE

Insolence fra Guerlain er til den moderne kvinde: hun er vovet,...

2005
2005
Aqua Allegoria Pivoine Magnifica
AQUA ALLEGORIA PIVOINE MAGNIFICA

Aqua Allegoria Pivoine Magnifica by Guerlain is a sweet peony...

2003
2003
L'Instant
L'INSTANT

L’Instant til kvinder er en dedikeret og kompliceret parfume...

Shalimar Parfum Initial
SHALIMAR PARFUM INITIAL

Shalimar Parfum Initial af Guerlain. Dette er en aromatisk og...

1999
1999
Aqua Allegoria Herba Fresca
AQUA ALLEGORIA HERBA FRESCA

Aqua Allegoria Herba Fresca is a metaphor of nature. It is fresh...

Aqua Allegoria Pamplelune
AQUA ALLEGORIA PAMPLELUNE

Aqua Allegoria Pamplelune af Guerlain er en aromatisk duft til...

1996
1996
Champs-Élysées
CHAMPS-ÉLYSÉES

Champs-Élysées af Guerlain er en frisk blomstret duft til...

1992
1992
1989
1989
Samsara
SAMSARA

Samsara by Guerlain er en blomstret træ duft til...

1983
1983
Jardins de Bagatelle
JARDINS DE BAGATELLE

Jardins de Bagatelle by Guerlain er en blosmtret duft til...

1979
1979
1974
1969
1969
Chamade
CHAMADE

Chamade by Guerlain er en grøn floral duft til kvinder. Den...

1966
1966
1962
1962
Chant d'Aromes
CHANT D'AROMES

Chant d'Aromes by Guerlain er en blomstret duft til kvinder. Den...

1960
1960
Impériale
IMPÉRIALE

Imperiale by Guerlain er en frisk, aromatisk træduft til...

1933
1933
Vol de Nuit
VOL DE NUIT

Vol de Nuit by Guerlain er en træduft til kvinder. Den...

1925
1925
Shalimar
SHALIMAR

Shamilar er en udsøgt parfume udgivet i 1925 af Guerlain. Det...

1920
1920
Eau de Fleurs de Cedrat
EAU DE FLEURS DE CEDRAT

Eau de Fleurs de Cedrat by Guerlain er en citrus aromatisk duft...

1919
1919
Mitsouko
MITSOUKO

Mitsouko er en sand klassiker der har modstået tiden trend og...

1912
1912
L'Heure Bleue
L'HEURE BLEUE

L'Heure Bleue by Guerlain er en orientalsk blomstret duft til...

1906
1889
1889
Jicky
JICKY

Jicky af Guerlain er en frisk og aromatisk duft til...

Guerlain

Artikler

MOR, FORKÆL HENDE!
Det er snart mors dag så her er et par ideer samt et...
JULEGAVER TIL HELE FAMILIEN
Mangler du gaveideer så har vi dem lige her :0)
Kollektioner
PRIS FRA
426 kr
AQUA ALLEGORIA LIMON VERDEAqua Allegoria Limon Verde af Guerlain er en citrus aromatisk...
PRIS FRA
1.019 kr
Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune
AQUA ALLEGORIA PAMPLELUNEAqua Allegoria Pamplelune af Guerlain er en aromatisk duft til...
PRIS FRA
584 kr
Guerlain Aqua Allegoria Passiflora
PRIS FRA
350 kr
Guerlain Aqua Allegoria Rosa Pop
AQUA ALLEGORIA ROSA POPAqua Allegoria Rosa Pop by Guerlain er en blomstret frugt duft...
PRIS FRA
404 kr
Guerlain Chamade
CHAMADEChamade by Guerlain er en grøn floral duft til kvinder. Den...
PRIS FRA
259 kr
Guerlain Champs-Élysées
CHAMPS-ÉLYSÉESChamps-Élysées af Guerlain er en frisk blomstret duft til...
PRIS FRA
436 kr
Guerlain Chant d'Aromes
CHANT D'AROMESChant d'Aromes by Guerlain er en blomstret duft til kvinder. Den...
PRIS FRA
212 kr
Guerlain Cosmetics
PRIS FRA
325 kr
Guerlain Eau de Fleurs de Cedrat
EAU DE FLEURS DE CEDRATEau de Fleurs de Cedrat by Guerlain er en citrus aromatisk duft...
PRIS FRA
350 kr
Guerlain Eau de Shalimar
EAU DE SHALIMAREau de Shalimar fra Guerlain er en frisk og blomstret duft til...
PRIS FRA
231 kr
Guerlain Idylle
IDYLLEIdylle af Guerlain. Dette er en frisk og blomstret duft til...
PRIS FRA
606 kr
Guerlain Idylle Duet Jasmin Lilas
PRIS FRA
317 kr
Guerlain Impériale
IMPÉRIALEImperiale by Guerlain er en frisk, aromatisk træduft til...
PRIS FRA
234 kr
Guerlain Insolence
INSOLENCEInsolence fra Guerlain er til den moderne kvinde: hun er vovet,...
PRIS FRA
483 kr
Guerlain Jardins de Bagatelle
JARDINS DE BAGATELLEJardins de Bagatelle by Guerlain er en blosmtret duft til...
PRIS FRA
486 kr
Guerlain Jicky
JICKYJicky af Guerlain er en frisk og aromatisk duft til...
PRIS FRA
267 kr
Guerlain L'Instant
L'INSTANTL’Instant til kvinder er en dedikeret og kompliceret parfume...
PRIS FRA
352 kr
Guerlain L'Instant de Guerlain
PRIS FRA
296 kr
Guerlain La Petite Robe Noir Intense
LA PETITE ROBE NOIR INTENSELa Petite Robe Noire Intense by Guerlain er en blomster og frugt...
PRIS FRA
274 kr
Guerlain La Petite Robe Noire
LA PETITE ROBE NOIRELa Petite Robe Noire af Guerlain. Dette er en frisk og blomstret...
PRIS FRA
363 kr
Guerlain La Petite Robe Noire Couture
LA PETITE ROBE NOIRE COUTURELa Petite Robe Noire Couture af Guerlain er en blomstret og...
PRIS FRA
296 kr
LA PETITE ROBE NOIRE EAU FRAICHELa Petite Robe Noire Eau Fraiche by Guerlain er en floral og...
PRIS FRA
286 kr
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche
LA PETITE ROBE NOIRE MA ROBE PETALES EAU FRAICHELa Petite Robe Noire Ma Robe Petales Eau Fraiche by Guerlain er...
PRIS FRA
300 kr
Guerlain LHeure Bleu
PRIS FRA
286 kr
Guerlain Mitsouko
MITSOUKOMitsouko er en sand klassiker der har modstået tiden trend og...
PRIS FRA
383 kr
Guerlain Mon Guerlain
MON GUERLAINMon Guerlain af Guerlain er en orientalsk træ duft til...
PRIS FRA
263 kr
Guerlain Samsara
SAMSARASamsara by Guerlain er en blomstret træ duft til...
PRIS FRA
218 kr
Guerlain Shalimar
SHALIMARShamilar er en udsøgt parfume udgivet i 1925 af Guerlain. Det...
PRIS FRA
953 kr
PRIS FRA
727 kr
Guerlain Shalimar Parfum Initial
SHALIMAR PARFUM INITIALShalimar Parfum Initial af Guerlain. Dette er en aromatisk og...
PRIS FRA
197 kr
Guerlain Terracotta
TERRACOTTADenne tonet gel giver en neutral farve. Dette er et 2-i-1...
PRIS FRA
405 kr
Guerlain Vol de Nuit
VOL DE NUITVol de Nuit by Guerlain er en træduft til kvinder. Den...