10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Guerlain Parfume & Dufte til Hende

Guerlain dynastiet blev grundlagt af Pierre-François-Pascal Guerlain i Paris i 1828. Han forlod sit hjem i en ung alder, eftersigende for at slippe væk fra sin voldelige far, hvor han tog til London og kom i lære som kemiker. Da han tilbagevendte til Frankrig opstartede han som firma som "perfumeur vinaigrier" (parfume og eiddke fremstiller). I starten solgte Guerlain varer der var importeret fra England, men det varede ikke længe før han begyndte at producere sine egne dufte som skulle vise sig at blive utrolige populære.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.