10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Guerlain Parfume & Dufte til Hende

Guerlain har skabt et innovativt sortiment af dufte og gavesæt i smukke flasker og emballage. Her hos Parfume Klik har vi et fantastisk udvalg, du kan vælge imellem. Shop Guerlain parfumer til kvinder til en god pris.

Guerlain Historie

Guerlain er et fransk parfumehus, der blev grundlagt i 1828. Guerlain dufte anerkendes som nogle af de bedste i verden og er førende for innovation i denne branche, da de er de første til at eksperimentere med syntetiske stoffer i dufte og introducere gourmand duften.

Guerlain kan spore sin oprindelse til et lille parfymestudie åbnet af kemiker Pierre Francois Pascale Guerlain. Det tog ikke lang tid, før Pierre's fantasifulde dufte fangede Paris' mest indflydelsesrige folks interesse og begyndte at skabe dufte til de kongelige som Napoleon III og hans kone samt dronning Victoria. Parfumen Guerlain lavede til Napoleon III's kone, kejserinde Eugénie, var Impériale og kan stadigvæk købes.

Mærket gik gennem familien, og det var Jacques Guerlain, der lavede Guerlain til hvad det er i dag. Han designede omkring fire hundrede indflydelsesrige parfumer, hvoraf mange stadig er populære i dag, herunder L’Heure Bleue, Mitsouko og Shalimar.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.