10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Flora af Gucci

Per Side
Sorter
Flora af Gucci er en frisk blomsterduft til kvinder.

Stærke noter af citruser, pæon og mandarin orange i åbningen byder på et burst af energi, mens skarpe roser og osmanthus i hjertet fører sindet til en mark fuld af smukke blomster; Basen er en varm forårs aften med sandeltræ, patchouli og pink peber.

Duften blev opkaldt efter Flora, den romerske forårs Gudinde, og dens væske er inspireret af farven champagne har. Hvilken Gucci Flora er bedst? Prøv Eau de Toilette for en delikat blomstrende duft eller prøv den rige EDP!

Flora blev lanceret af Gucci i 2009.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.