10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Bamboo af Gucci

Per Side
Sorter
Bamboo fra Gucci er en blomsterduft til kvinder.

Bamboo findes både som Eau de Parfum og Eau de Toilette.

Åbning med citrusagtige noter af bergamot giver Eau de Parfum-versionen en fantastisk friskhed, inden den bevæger sig over på de blomsterlige midtnoter af appelsinblomst, Casablanca-lilje og den frugtige blomster-sødme af ylang-ylang. Til sidst afslutter varmen fra rav, sandalwood og vanilje parfumen.

Bamboo EDT-duften starter apmed pelsinblomst sammen med frugtagtige noter af mandarin, pære og siciliansk bergamot. I hjertet af duften finder du Casablanca-lilje, jasmin og ylang-ylang, mens basen består af moskus, vanilje, sandeltræ og ambergris.

Bamboo duftende er opkaldt efter Gucci's tilbehørskollektion med samme navn, og den opløftende væske præsenteres i en art deco-inspireret glasflaske med en sølv bambuslignende hætte.

Gucci Bamboo blev lanceret af Gucci som en EDP i 2015 og i EDT i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.