10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Gucci Parfume & Dufte til Hende

Guccio Gucci fremstillede mange af hans klassiske designs i 50’erne; produkter såsom bagage, slips, sko og den berømte håndtaske med bambus håndtaget. Efter hans død i 1953 formåede hans familie at gøre hans firma endnu mere kendt ved at åbne butikker i Paris, Beverly Hills, London, Palm Beach, og Tokyo. I 60’erne gjorde kendte skuespillere såsom Grace Kelly, Peter Sellers og Audrey Hepburn befolkningen opmærksom på Gucci. Det var moderne og smart at have Gucci.
I 1990 udgav Gucci en ny række produkter heriblandt lædervarer, parfumer, cologne, kosmetik og sko.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.