Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Gucci Parfume & Dufte til Hende

I 1921 grundlagde forretningsmand Guccio Gucci House of Gucci. Firmaet var at blive en af de mest kendte luksusmærker i verden. I de første år var Gucci kun en lille virksomhed, der primært solgte sadler. Senere udvidede Guccio sin forretning i udlandet ved at lave kvalitet udformet lædervarer såsom håndtasker, sko og bælter. Hans 1947 Gucci læder håndtaske med et bambus håndtag blev et øjeblikkeligt hit blandt berømtheder og royale. Dette var den første af mange ikoniske Gucci designs, samt varemærket røde stribede gjord, der blev introduceret til Gucci designs i 1950'erne. Bambus blev senere inkluderet i den populære parfume Gucci Bamboo (2015).

I 50'erne og 60'erne tog mange filmstjerner og jet-settere til Firenze, hvor de blev forelsker i Gucci mærket. Film stjerner som Grace Kelly, Peter Sellers og Audrey Hepburn var iført Gucci tøj, fodtøj og tilbehør i kendte livsstilsmagasiner, hvilket gjorde Gucci mærket til et internationalt statussymbol. Jackie Kennedy blev spottet med en Gucci taske, som i dag er kendt som den ikoniske Jackie O; det er stadig en bestseller til idag.

I 70'erne lancerede Gucci deres første ready-to-wear kollektion med det kendte GG logo. De blev berømte for deres tidløse design og høj kvalitet samt den unikke blanding af innovative håndværk. Hoved butikken i Beverly Hills blev moderniseret i 1977, hvilket gjorde det muligt for VIPs som Rita Hayworth og Michael Caine at kigge på $ 0.000 tasker, komplet med guld og diamant kæder.

80'erne var turbulent for Gucci familien. Mærket blev næsten ødelagt på grund af interne stridigheder i familien, skatte gæld og endda mord! Uventet blev mærket reddet af den unge amerikanske modedesigner Tom Ford, som var hyret af Gucci i 1990. Først var Tom Ford der for at designe en klar-til-bære tøj linje, men senere blev han udnævnt kreativ direktør og under hans ledelse blev Gucci gendannet til den tidligere herlighed. I 1997 var Tom Ford indflydelsesrig i beslutningsprocessen af Gucci Groups køb af Yves Saint Laurent, Bottega Veneta og Boucheron. I 2001 var Tom Ford involveret i alle større forretningsmæssige beslutninger for Gucci Group, men han forlod senere virksomheden for at starte sit eget mærke.

I 1974 introducerede Gucci deres første duft, Gucci No. 1 for women. Siden da er flere Gucci parfume og dufte er blevet udviklet, både for mænd og kvinder. Mange har legendarisk status blandt parfume samlere som Gucci 3 og L'Arte di Gucci. En af vores foretrukne Gucci parfumer er Gucci By Gucci fra 2007, som er en musky sensuel honning duft. Med sin elegante balance af eksotiske guava, haitianske Tiare blomst, patchouli, moskus og honning er det den perfekte duft til natten.

Gucci Guilty duften er for den glamourøse, dristige og sexede kvinde, der elsker at have det sjovt. Med det ikoniske GG logo og en fantastisk blanding af mandarin, pink peber, geranium, rav og patchouli er denne duft ikke kun en fryd for øjet, men også for næsen. Flere udgaver af den oprindelige Gucci Guilty parfume er blevet lanceret i løbet af årene, såsom Gucci Guilty Black Pour Femme, Gucci Guilty Diamond, og Gucci Guilty Studs Pour Femme. Den første Gucci Rush blev lanceret i 1999. Sammensætningen er en sødlig blanding af eksotiske blomster, og en unik blanding af koriander, vanilje og patchouli. Gucci Bamboo tiltrådte Gucci parfume kollektion i 2015. Det er en intens, yndefuld og blid parfume med citrus akkorder og et blomstret hjerte.
Vis Mere