Gucci Parfume & Dufte til Hende

I 1921 grundlagde forretningsmand Guccio Gucci House of Gucci. Firmaet var at blive en af de mest kendte luksusmærker i verden. I de første år var Gucci kun en lille virksomhed, der primært solgte sadler. Senere udvidede Guccio sin forretning i udlandet ved at lave kvalitet udformet lædervarer såsom håndtasker, sko og bælter. Hans 1947 Gucci læder håndtaske med et bambus håndtag blev et øjeblikkeligt hit blandt berømtheder og royale. Dette var den første af mange ikoniske Gucci designs, samt varemærket røde stribede gjord, der blev introduceret til Gucci designs i 1950'erne. Bambus blev senere inkluderet i den populære parfume Gucci Bamboo (2015).

I 50'erne og 60'erne tog mange filmstjerner og jet-settere til Firenze, hvor de blev forelsker i Gucci mærket. Film stjerner som Grace Kelly, Peter Sellers og Audrey Hepburn var iført Gucci tøj, fodtøj og tilbehør i kendte livsstilsmagasiner, hvilket gjorde Gucci mærket til et internationalt statussymbol. Jackie Kennedy blev spottet med en Gucci taske, som i dag er kendt som den ikoniske Jackie O; det er stadig en bestseller til idag.

I 70'erne lancerede Gucci deres første ready-to-wear kollektion med det kendte GG logo. De blev berømte for deres tidløse design og høj kvalitet samt den unikke blanding af innovative håndværk. Hoved butikken i Beverly Hills blev moderniseret i 1977, hvilket gjorde det muligt for VIPs som Rita Hayworth og Michael Caine at kigge på $ 0.000 tasker, komplet med guld og diamant kæder.

80'erne var turbulent for Gucci familien. Mærket blev næsten ødelagt på grund af interne stridigheder i familien, skatte gæld og endda mord! Uventet blev mærket reddet af den unge amerikanske modedesigner Tom Ford, som var hyret af Gucci i 1990. Først var Tom Ford der for at designe en klar-til-bære tøj linje, men senere blev han udnævnt kreativ direktør og under hans ledelse blev Gucci gendannet til den tidligere herlighed. I 1997 var Tom Ford indflydelsesrig i beslutningsprocessen af Gucci Groups køb af Yves Saint Laurent, Bottega Veneta og Boucheron. I 2001 var Tom Ford involveret i alle større forretningsmæssige beslutninger for Gucci Group, men han forlod senere virksomheden for at starte sit eget mærke.

I 1974 introducerede Gucci deres første duft, Gucci No. 1 for women. Siden da er flere Gucci parfume og dufte er blevet udviklet, både for mænd og kvinder. Mange har legendarisk status blandt parfume samlere som Gucci 3 og L'Arte di Gucci. En af vores foretrukne Gucci parfumer er Gucci By Gucci fra 2007, som er en musky sensuel honning duft. Med sin elegante balance af eksotiske guava, haitianske Tiare blomst, patchouli, moskus og honning er det den perfekte duft til natten.

Gucci Guilty duften er for den glamourøse, dristige og sexede kvinde, der elsker at have det sjovt. Med det ikoniske GG logo og en fantastisk blanding af mandarin, pink peber, geranium, rav og patchouli er denne duft ikke kun en fryd for øjet, men også for næsen. Flere udgaver af den oprindelige Gucci Guilty parfume er blevet lanceret i løbet af årene, såsom Gucci Guilty Black Pour Femme, Gucci Guilty Diamond, og Gucci Guilty Studs Pour Femme. Den første Gucci Rush blev lanceret i 1999. Sammensætningen er en sødlig blanding af eksotiske blomster, og en unik blanding af koriander, vanilje og patchouli. Gucci Bamboo tiltrådte Gucci parfume kollektion i 2015. Det er en intens, yndefuld og blid parfume med citrus akkorder og et blomstret hjerte.

Se alt
SE ANMELDELSER
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 50ml Spray
(38)
Gucci Rush 2 Eau de Toilette 30ml SprayDet er min ynglings duft
Elisabeth Ammitzbøll,
Anmeldelse af "Gucci Rush 2 Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Det er en herlig frisk duft - ikke tung -men frisk , kan varmt anbefales ,til aktive sensuelle sportive kvinder

Gucci Premiere Woman Eau de Parfum 30ml SprayDejlig frisk parfume
Charlotte Hansen,
Anmeldelse af "Gucci Premiere Woman Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Denne parfume bliver flittigt brugt her i sommer. Frisk uden at være tung. Elsker denne duft og den passer fint til at gå i byen på .

Gucci Flora Eau de Parfum 75ml SprayEn intens blomster duft.
Belinda Nielsen,
Anmeldelse af "Gucci Flora Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Gucci flora, får du mange blomster for pengene.Flora har bare sin helt egen kendtegn med en meget intens blomster duft, men på en god intens måde. Flora kan bruges til hverdag og til fest.

Gucci Gucci by Gucci Eau de Parfum 50ml SprayVarm og forførende duft
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Gucci Gucci by Gucci Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Skøn varm og lidt mørk duft, som dufter ret orientalsk, men det er i virkeligheden en honning og patchouli bombe med guava, tiarablomst og pære. Den er blød, varm, meget feminin og hylder én ind i en blød sky af velduft. Det har været én af mine yndlingsdufte i mange år. En skandale at den nu er udgået.

Gucci Guilty Oud Eau de Parfum 90ml SprayLækker unisex oud parfume.
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Gucci Guilty Oud Eau de Parfum 90ml Spray" udgave

En klassisk oud parfume med oud, rose og brombær. Den minder derfor lidt om Gucci Guilty Absolu, men brombærnoten er heldigvis tonet en del ned her. Det er ikke en kraftig oud, men et godt bud på en “nybegynder”- oud duft. Det er en unisexduft og passer godt til vinterhalvåret. Den er blevet én af mine yndlingsparfumer.

Gucci Rush Eau de Toilette 75ml SprayHelt som den skal være?
Else Marie Andersen,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 75ml Spray" udgave

Fragt og parfume var helt som det skulle være og bragte lykke som gaveDet er ikke sidste gang jeg vælger at købe herGodt nytår

Gucci Rush Eau de Toilette 75ml SprayDejlig Eau de Toilette
Benny Lindsted,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 75ml Spray" udgave

Købt som gave til en veninde.Gucci Rush Eau de Toilette er altid en del af min venindes ønskeseddel, så helt bestemt en af favoritterne hos hende

Gucci Premiere Woman Eau de Parfum 75ml SprayJulegave helt i top.
Jill Larsen,
Anmeldelse af "Gucci Premiere Woman Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Lynhurtig levering, dejlig hjemmeside. Nu venter parfumen blot på at komme under juletræet, og vil helt sikkert blive åbnet med stor glæde af modtageren. Tusinde tak, kan varmt anbefale denne hjemmeside, og jeg vender helt sikkert tilbage igen. Glædelig jul.

Gucci Rush Eau de Toilette 50ml SprayPerfekt. Elsker parfumen
Michelle Solon,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Elsker den parfume. Den er så god. Dejlig frisk og sød. Bedste parfume ever.. God service og hurtig levering.

Gucci Guilty Eau de Toilette 50ml SprayGucci dufter dyrt
Helle Laursen,
Anmeldelse af "Gucci Guilty Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Dufter fantastisk godt. Mild og blid. Jeg bruger den når jeg føler mig pæn og skal noget særligt. Den dufter dyrt

Gucci Bamboo Eau de Toilette 50ml Spray - Limited EditionSkøn og dejlig duft
Bettina Jonassen,
Anmeldelse af "Gucci Bamboo Eau de Toilette 50ml Spray - Limited Edition" udgave

En super dejlig og mild duft. God hjemmeside. Fin pris på produktet. God service med hurtig levering.

Gucci Bloom Gavesæt EDP 50 ml & Rollerball EDP 7,4 mlLækker og skøn duft
Bente Petersen,
Anmeldelse af "Gucci Bloom Gavesæt EDP 50 ml & Rollerball EDP 7,4 ml" udgave

Duften er til daglig /aften brug i festlighed. Henvender sig til en pige i alderen 30/70 år Fylder og udgør en renhed og til at være tæt på med andre Parfume brugere. Gucci altid lækkerier de laver og som altid falder i god jord Dvd. Et oplagt gave emne.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 100ml SprayFantastisk pris
Sabina Durrani,
Anmeldelse af "Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Gucci Flora Gorgeous Gardenia er min yndlings duft. Især om sommeren, da den er frisk, men samtidig mild og ikke overdrevet. Jeg er fan.Parfume-klik har de bedste priser. Jeg er loyal kunde på diverse produkter, og vil fortsat handle her.Levering kunne være hurtigere, men for mig er det intet problem at vente nogle dage ekstra. Især ikke til de priser.Jeg vil til enhver tid anbefale parfumeklik

Gucci Rush 2 Eau de Toilette 30ml SpraySkøn duft der ikke er for prangende
Dorte Sørensen,
Anmeldelse af "Gucci Rush 2 Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Skøn skøn lækker duft, er ikke for prangende og overdøver ikke alt.. Dejligt og finde den til en billigere penge..

Gucci Envy Me Eau de Toilette 100ml SprayBedste parfume min ynglings
Louise Hjorth,
Anmeldelse af "Gucci Envy Me Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Jeg elsker den her parfume! Blomster agtig på en mild måde :-) god pris! Stopper aldrig med at benytte denne duft

Gucci Guilty Black Pour Femme Eau de Toilette 50ml SprayMin kærestes favorit
Martin N.,
Anmeldelse af "Gucci Guilty Black Pour Femme Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg har købt denne parfume til min kæreste, og det er uden tvivl den bedste kvindeparfume, jeg har duftet. Hun får mange komplimenter, når hun har den på, og ikke mange kender den i forvejen.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 100ml SprayElsker bare denne duft
Belinda Andersen,
Anmeldelse af "Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Jeg er bare vild med denne duft, og så holder den længe. Man behøver kun et par enkelte pift og passer til hverdag og fest :-) kan klart anbefales.

Gucci Bamboo Eau de Parfum 75ml SpraySkøn Parfume over all
Christian Michelsen,
Anmeldelse af "Gucci Bamboo Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Det er en skøn duft denne parfume har. Kan virkelig anbefales.Min kone bruger den rigtig meget, så det er dejligt at parfumeklik kan sælge denne størrelse.

Gucci Flora Garden Miniature Gavesæt 5 x 5ml EDT (Gorgeous Gardenia + Glorious Mandarin + Glamorous Magnolia + Gracious Tuberose + Generous Violet)God ide med små parfumer
Dorrit Vibeke Ikkala,
Anmeldelse af "Gucci Flora Garden Miniature Gavesæt 5 x 5ml EDT (Gorgeous Gardenia + Glorious Mandarin + Glamorous Magnolia + Gracious Tuberose + Generous Violet)" udgave

Jeg synes det er fantastisk, med de små parfumer. Man lærer nye at kende og de er nemme at have med i tasken

Gucci Flora Eau de Parfum 50ml SprayGod og frisk blomsterduft
E,
Anmeldelse af "Gucci Flora Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

God og frisk blomsterduft, som man (i hvert fald jeg) aldrig bliver træt af.Absolut min favorit-Gucci-parfume.

Gucci Gucci Eau De Parfum II Eau de Parfum 30ml SprayHurtig levering, som lovet
Anni Risbo Jessen,
Anmeldelse af "Gucci Gucci Eau De Parfum II Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Glad for produktet gennem mange år. Kan ikke finde denne størrelse andre steder

Gucci Gucci Guilty Intense Eau de Parfum 50ml SpraySKØN SKØN SKØN
Heidi Vinther,
Anmeldelse af "Gucci Gucci Guilty Intense Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Virkelig en fantastisk parfume som dufter lækkert og eksklusivt plus den holder længe. Ny favorit parfume <3Udvalg, ekspedition samt priser er ligeledes helt i top. Shopper snart igen!

Gucci Rush Eau de Toilette 50ml SprayLÆKKER PARFUME
Lilian Christensen,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Som de fleste Gucci parfumer, er Gucci Ruch også en rigtig lækker eau de parfume, som jeg gerne vil anbefale.

Gucci Rush Eau de Toilette 50ml SprayVerdens bedste parfume!
Chirine Lamti,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Lækker parfume og duft! - har altid været vild med den. Kan klart anbefale den! Også til billige penge! ??

Gucci Flora Eau De Toilette 50ml SprayForåret i en sekskantet flakon
phoebe25,
Anmeldelse af "Gucci Flora Eau De Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg har virkelig længe ønsket mig denne her parfume, men den har været for dyr til min pengepung. Forstil jer min glæde, da jeg opdagede den var til at betale, da parfumeklik, havde sommerudsalg. Total win!!Nå, anyway, parfumen er simpelthen pragtfuld. En blød, diskret og feminin duft af blomster. Den er ikke en tung, eller kvalmende og man føler sig så elegant, når man bærer den parfume.

Gucci Bamboo Eau de Parfum 75ml SprayDejlig duft som ikke er for skrap
Maria Sønder,
Anmeldelse af "Gucci Bamboo Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Jeg er ikke til for skrappe og tunge dufte. Denne skønne duft er fyldig uden at blive for meget. Jeg foretrækker den som aftenduft, men den kan sagtens bæres i dagtimerne også uden at blive for meget.

Gucci Flora Glorious Mandarin Eau De Toilette 50ml SprayVidunderlig og blid
Lajla Frederiksen,
Anmeldelse af "Gucci Flora Glorious Mandarin Eau De Toilette 50ml Spray" udgave

Dette er en helt vidunderlig duft. Den er blid og ren - kan bruges af kvinder i alke aldre og til alke anledninger.

Gucci Rush 2 Eau de Toilette 30ml SprayGod feminin duft
Lasse Holm,
Anmeldelse af "Gucci Rush 2 Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Duften lever helt op til de forventninger jeg havde da jeg bestilte den. Et produkt som jeg vil købe igen og helt klart anbefale til andre..

Gucci Flora Eau de Parfum 50ml SprayElsker denne duft
Sussi Hoffgaard,
Anmeldelse af "Gucci Flora Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Jeg holder meget af denne sommerlige duft.Den er velegnet til de varme sommerkage med sin karakteristiske blomsterduft.

Gucci Rush Eau de Toilette 50ml SprayBestemt en Favorit.
Brian Nymark,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Ganske enkelt en af konens favoritter.Den har hun brugt i mange år.Og jeg nyder når hun bruger den.

Gucci Rush Eau de Toilette 30ml SprayForførende parfume
Zamir Shah,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Gucci Rush er en skøn og forførende parfume til kvinder. Den har en duft af en vidunderlig skønhed og man kan kun tænke på den dejlige duft, når kvinden bruger Gucci Rush.

Gucci Rush 2 Eau de Toilette 50ml SprayMild sommer duft
Mette Aya Schjørmann,
Anmeldelse af "Gucci Rush 2 Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En god pris ift. mililiter parfume og fin sommer duft -dog lidt dæmpet efter min smag men stadig en lækker romantisk let frisk brise

Gucci Rush Eau de Toilette 75ml SprayGodt pris ift. mililiter
Mette Aya Schjørmann,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 75ml Spray" udgave

Rigtig god pris ift. mililiter parfume og lækker klassisk sensuel duft -til den klassiske kvinde

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 50ml SprayFantastisk duft af sommer
Heidi Bomholt,
Anmeldelse af "Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Den er så dejlig, dufter som en drøm, af dejlige blomster og sommer, kan ku anbefales

Gucci Flora Eau Fraiche Eau de Toilette 50ml SprayFlot førstehåndsindtryk
Dennis Andersen,
Anmeldelse af "Gucci Flora Eau Fraiche Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

superflot flaske når man pakker den ud og den perfekte gaveide til hende du holder af. Indholdet er ligeså godt som det ydre men det kendetegner også Gucci som sædvanlig så man kan trygt købe denne eau de toilette

Gucci Premiere Woman Eau de Parfum 50ml SprayLækker aften parfume med sensuel duft
Charlotte Hansen,
Anmeldelse af "Gucci Premiere Woman Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Denne er også frisk duft, men med undertoner i den lidt tunge ende, så den vil være suveræn til en aften i byen...bl.a. :-)

Gucci Rush Eau de Toilette 75ml SprayVirkelig god parafume og helt speciel duft.
Line Rasmussen,
Anmeldelse af "Gucci Rush Eau de Toilette 75ml Spray" udgave

Simpelthen min ynglings parafume og har været det siden jeg var 15, jeg elsker den friske duft den har . Kan kun anbefales .

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 50ml SprayDejlig duft
Mia Jelvard,
Anmeldelse af "Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg tror dette er min nye yndlingsduft :-)

Gucci tidslinje

1996
2020
2018
2018
Bloom Acqua di Fiori
BLOOM ACQUA DI FIORI

Bloom Acqua di Fiori af Gucci er en blomsterduft til...

Bloom Nettare Di Fiori
BLOOM NETTARE DI FIORI

Bloom Nettare Di Fiori fra Gucci er en blomsterduft til...

Gucci Guilty Absolute Pour Femme
GUCCI GUILTY ABSOLUTE POUR FEMME

Gucci Guilty Absolute Pour Femme af Gucci er træ- og...

Guilty Oud
GUILTY OUD

Guilty Oud af Gucci er en orientalsk og træagtig duft til...

2017
2017
Bloom
BLOOM

Gucci Bloom af Gucci er en blomsterduft til kvinder. Den...

2016
2016
Flora Anniversary Edition
FLORA ANNIVERSARY EDITION

Flora Anniversary Edition by Gucci er en blomstret duft til...

Gucci Guilty Platinum
GUCCI GUILTY PLATINUM

Gucci Guilty Platinum by Gucci er en orientalsk blomstret duft...

Intense Oud
INTENSE OUD

Intense Oud af Gucci er en orientalsk duft til både mænd og...

2015
2015
Bamboo
BAMBOO

Bamboo by Gucci er en blomstret duft til kvinder. Duften er...

Guilty Eau
GUILTY EAU

Guilty Eau by Gucci er en blomsterlig frugtagtig duft til...

2014
2014
Gucci Oud
GUCCI OUD

Gucci Oud by Gucci er en orientalsk og træagtig duft til både...

2013
2013
Guilty Black Pour Femme
GUILTY BLACK POUR FEMME

Guilty Black Pour Femme af Gucci. Dette er en blomstret duft til...

Guilty Studs Pour Femme
GUILTY STUDS POUR FEMME

Guilty Studs Pour Femme af Gucci er en orientalsk og blomstret...

2012
2012
Flora by Gucci Generous Violet
FLORA BY GUCCI GENEROUS VIOLET

Flora by Gucci Generous Violet by Gucci er en blomstret træ duft...

Flora Glamorous Magnolia
FLORA GLAMOROUS MAGNOLIA

Flora Glamorous Magnolia af Gucci er en grøn og blomstret duft...

Flora Glorious Mandarin
FLORA GLORIOUS MANDARIN

Flora Glorious Mandarin af Gucci er en blomstret frugtagtig duft...

Flora Gorgeous Gardenia
FLORA GORGEOUS GARDENIA

Flora Gorgeous Gardenia by Gucci er en frugt- og blomsteragtig...

Flora Gracious Tuberose
FLORA GRACIOUS TUBEROSE

Flora Gracious Tuberose by Gucci er en frisk blomsterlig duft til...

Premiere
PREMIERE

Premiere af Gucci. Dette er en frisk, blomstret og træagtig duft...

2011
2011
Gucci Guilty Intense
GUCCI GUILTY INTENSE

Gucci Guilty Intense er en mere intens og magtfuld duft end den...

2010
2010
Guilty
GUILTY

Guilty af Gucci er en frugtagtig duft til kvinder. Uh oh, som...

2009
2009
Flora
FLORA

Flora af Gucci er en frisk blomsterduft til kvinder. Stærke...

2007
2007
Gucci by Gucci
GUCCI BY GUCCI

Top noterne I Gucci By Gucci er guajavatræ, hindbær, pære,...

2006
2006
Envy Me 2
ENVY ME 2

Envy Me 2 er en efterfølger til den populære Envy Me fra Gucci....

2004
2004
Envy Me
ENVY ME

Envy Me by Gucci er en frisk blomstret duft til kvinder. Syv...

2003
2003
Gucci Eau De Parfum II
GUCCI EAU DE PARFUM II

Eau De Parfum II er en mild, sødlig blomsterduft der besider de...

2002
2002
Gucci Eau De Parfum
GUCCI EAU DE PARFUM

Gucci Eau De Parfum blev udgivet i 2002. Det er en blomsterrig...

2001
2001
Rush 2
RUSH 2

Rush 2 fra Gucci er en blanding af pinselilje, palmetræ, fresia...

1999
1999
Rush
RUSH

Gucci Rush er en eksotisk, forfriskende parfume til den...

1997
1997
Envy
ENVY

Envy blev udgivet af Gucci i 1997og er en forfriskende...

Gucci
Kollektioner
PRIS FRA
418 kr
Gucci Bamboo
BAMBOOBamboo by Gucci er en blomstret duft til kvinder. Duften er...
PRIS FRA
250 kr
Gucci Bloom
BLOOMGucci Bloom af Gucci er en blomsterduft til kvinder. Den...
PRIS FRA
360 kr
Gucci Bloom Acqua di Fiori
BLOOM ACQUA DI FIORIBloom Acqua di Fiori af Gucci er en blomsterduft til...
PRIS FRA
391 kr
Gucci Bloom Nettare Di Fiori
BLOOM NETTARE DI FIORIBloom Nettare Di Fiori fra Gucci er en blomsterduft til...
PRIS FRA
357 kr
Gucci Flora by Gucci Generous Violet
FLORA BY GUCCI GENEROUS VIOLETFlora by Gucci Generous Violet by Gucci er en blomstret træ duft...
PRIS FRA
433 kr
Gucci Flora Glorious Mandarin
FLORA GLORIOUS MANDARINFlora Glorious Mandarin af Gucci er en blomstret frugtagtig duft...
PRIS FRA
315 kr
Gucci Flora Gorgeous Gardenia
FLORA GORGEOUS GARDENIAFlora Gorgeous Gardenia by Gucci er en frugt- og blomsteragtig...
PRIS FRA
551 kr
Gucci Flora Gracious Tuberose
FLORA GRACIOUS TUBEROSEFlora Gracious Tuberose by Gucci er en frisk blomsterlig duft til...
PRIS FRA
411 kr
Gucci Gucci by Gucci
GUCCI BY GUCCITop noterne I Gucci By Gucci er guajavatræ, hindbær, pære,...
PRIS FRA
646 kr
Gucci Gucci Guilty Absolute Pour Femme
GUCCI GUILTY ABSOLUTE POUR FEMMEGucci Guilty Absolute Pour Femme af Gucci er træ- og...
PRIS FRA
353 kr
Gucci Gucci Guilty Intense
GUCCI GUILTY INTENSEGucci Guilty Intense er en mere intens og magtfuld duft end den...
PRIS FRA
495 kr
Gucci Gucci Guilty Platinum
GUCCI GUILTY PLATINUMGucci Guilty Platinum by Gucci er en orientalsk blomstret duft...
PRIS FRA
226 kr
Gucci Guilty
GUILTYGuilty af Gucci er en frugtagtig duft til kvinder. Uh oh, som...
PRIS FRA
377 kr
Gucci Guilty Black Pour Femme
GUILTY BLACK POUR FEMMEGuilty Black Pour Femme af Gucci. Dette er en blomstret duft til...
PRIS FRA
872 kr
Gucci Intense Oud
INTENSE OUDIntense Oud af Gucci er en orientalsk duft til både mænd og...
PRIS FRA
329 kr
Gucci Premiere
PREMIEREPremiere af Gucci. Dette er en frisk, blomstret og træagtig duft...
PRIS FRA
329 kr
Gucci Rush
RUSHGucci Rush er en eksotisk, forfriskende parfume til den...
PRIS FRA
306 kr
Gucci Rush 2
RUSH 2Rush 2 fra Gucci er en blanding af pinselilje, palmetræ, fresia...