10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Cabotine af Gres Parfums

Per Side
Sorter
Cabotine af Gres Perfume er en blomsterduft til kvinder.

Åbningen er et plask af ingefær, der udvikler sig til en friskskåret og vandet blomsterbuket. Det er fortryllende og ganske stærkt, så bare en let spray vil være nok.

Ingefærlilje eller butterfly lily er kernen i denne blanding. Blomsten er ekstremt sjælden og kan kun vokse i det hårde høje bjergklima, hvor den blomstrer i et par uger hvert år. Blomsten lever kun et par timer, hvilket gør den sjælden og næsten umulig at høste. Cabotine var den første duft nogensinde til at bruge ingefærlilje i dens sammensætning.

Cabotine af Gres Perfume blev lanceret i 1990.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.