10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Vanderbilt af Gloria Vanderbilt

Per Side
Sorter
Vanderbilt af Gloria Vanderbilt er en blomstret træ duft til kvinder.

Åbning af aldehyder, bergamot, grønne noter, neroli, ananas, jasmin og appelsinblomst efterfølges af rose, tuberose og ylang-ylang på en orientalsk base af kanel, civet, musk, opoponax, vetiver, sandeltræ og vanille.

Vanderbilt er en tidløs duft fra 80'erne. Blomstermixen giver dig følelse af sofistikeret og energi givende følese. Guldflasken har den ikoniske svane; Glora Vanderbilts logo inspireret af sin første scene optrædelse "The Swan", som premiere i 1950'erne.

Vanderbilt blev lanceret af Gloria Vanderbilt i 1982.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.