10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Gloria Vanderbilt Parfume & Dufte til Hende

Gloria Vanderbilt er tip–tip–oldebarn af Cornelius Vanderbilt, en succesfuld skibsmagnat. Gloria har været i pressens søgelys fra barnsben af fordi hendes mor og tante begge ville have forældremyndigheden over ”den stakkels lille rige pige”, en historie som pressen fulgte nøje.
I 1955 udgav Vanderbilt sin første digtersamling og har siden hen udgivet fiktion samt en selvbiografi. Hun har været gift fire gange, sidste gang lykkeligt, og har nydt en karriere som en succesfuld designer med blandt andet jeans, sko, sengetøj, parfumer og endda hendes egen frosne dessert.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.