10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Live Irrésistible Rosy Crush af Givenchy

Per Side
Sorter
Live Irrésistible Rosy Crush fra Givenchy er en blomsterduft designet til kvinder.

Ohhh la la - Kærlighed er i luften med denne vidunderlige aromatiske, pulserende rose duft.
Goji bær, bergamot, citron og appelsin fører dig ind i det dominerende rosehjerte hvor rosen er kraftig, men mildnet af pæon og lyserøde peberkorn; i basen finder du hints af musk, patchouli og ambroxan.

Den høje, ikoniske, tre-sidede flaske er dækket af små knopper langs siderne og kommer i en dejlig lyserød nuance - perfekt til at husere denne klassiske rose blomster duft. Husk, Lyserød er mere end en farve - det er en positiv sindstilstand!

Live Irrésistible Rosy Crush af Givenchy blev lanceret i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.