10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ange Ou Etrange af Givenchy

Per Side
Sorter
Ange ou Etrange er en gådefuld duft. Den forbavser dig med dens elegance, renhed og sensualitet. Ange ou Etrange er mere end en parfume, den er symbolet på den gådefulde og mystiske kvinde. Dens orientalske noter, skabt fra liljer og fremhævet af den magtfulde eg, har en enestående lidenskab der kombinere sjælens lyse og mørke sider. Den er hvad Givenchy’s står for: elegance og innovation, med et hint af leg. Ange ou Etrange er en duft af usædvanlig høj kvalitet.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.